Miten miehesi joka ei ole halunnut lasta on suhtautunut raskausuutiseen??

Vierailija

Meillä tilanne, että molemmilla lapsia entisestä liitosta. Mies ei halua lisää lapsia. Nyt kuitenkin tilanne se, että olen raskaana. Pelottaa kertoa miehelle, miten se suhtautuu. Tuskin minua olisi jättämässä, mutta en minäkään halua lasta miehen kanssa joka ei siitä lapsesta innostu ja ole onnellinen JOS siis mies reagoisi näin.
Abortin jälkeen tuskin suhde jatkuisi samanlaisena, itselleni olisi liian tuskaa menettää meidän yhteinen lapsi vain koska mies ei tätä halua.
Todennäköisesti päätän pitää lapsen yksinäni jos miehen reaktio on kurja. Entä jos ehdottaa aborttia, voinko tämän jälkeen olla onnellinen miehen ja lapsen kanssa jos sitten kuitenkin yhdessä päätämme pitää sen.

Onko sinun miehesi pikkuhiljaa innostunut asiasta, vai miten homma meni teillä? Ja mieluiten nyt kuulisin sellaisten ihmisten miesten kokemuksia joilla jo on lapsia, eli tietävät mitä se on, eivätkä sen takia halua olla lapsettomia

Kommentit (1)

Vierailija

Totta kai on parempi, että mies ehdottaa aborttia, jos hän ei kerran halua lasta! Miksi kysyt mielipidettä, jos et halua sitä kuulla? Olisiko kiva, jos mies teeskentelisi innostunutta ja sitten jättäisi teidät, kun pää ei enää kestä?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat