MGTOW: Amerikassa miljardien dollarien avioerokauppaa

Vierailija

Amerikassa 60% varallisuudesta on jo naisten käytössä, johtuen korkeista avioerotilastoista. Oikeus suosii erotessa naisia ja varallisuus siirtyy miehiltä naisille.

"There are one million divorces in the United States every year—that's one every 36 seconds, nearly 2,400 per day, and 16,800 per week. It's hardly surprising, then, that the divorce industry is worth a whopping $50 billion annually—that's a hell of lot of heartbreak."

Lähde: https://www.facebook.com/MenGoingTheirOwnWay/posts/1258081607551866

Kommentit (6)

Vierailija

Miehet menettävät myös asuntonsa ja lapsensa naiselle. Koska oikeus määrää, että nainen jää asumaan taloon ja mies muutttaa muualle.

Vierailija

Miehet oppii kantapäänkautta ettei kannata mennä naimisiin. Jenkeissä ei edes mitkään avioehdot auta kun tuomari voi päättää mitä haluaa.

Vierailija

MTGTOW! Sähän olet poistunut jossain vaiheessa koneelta, koska näitä aloituksia ei ole ollutkaan viime aikoina! Tervetuloa takas vänkäämään, olen yhä samaa mieltä kuin ennenkin. Että ihan oma valinta mennä ameriikassa naimisiin ja sen lisäksi vielä erota siellä.

Vierailija

Itsekin ainakin osittain MGTOW-henkisenä  miehenä muistutan kuitenkin että tämä epäkohta tapahtuu Yhdysvalloissa, ei Suomessa.

---

Toki Suomessakin - ainakin varakkaamman puolison - on syytä miettiä avioehdon solmimista ennen avioliittoa, oli sitten mies tai nainen. Ja avioehdosta tulee tehdä mahdollisimman yksiselitteinen, että ei tule näitä tulkinnanvaraisuuksia.

Ja niin miesten kuin naistenkin on syytä opetella elämään ja pärjäämään myös omillaan päätyi siihen parisuhteeseen tai ei.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat