Vierailija

Nytkin on se saamarin Lumiukko-kappale soinut joulusta lähtien jokaikisessä tyhjässä välissä. Kaunis sävelmä, mutta jotain rajaa haluaisin sen kuuntemiselle.

Ja aina sama juttu. Välillä ei tarvitse kuin kauppakeskuksessa hetken jotain musiikkia kuunnella, niin jo on viikkojen piina edessä.

Olen tavallinen töissäkäyvä perheenäiti ilman mitään mielenterveysongelmia. Onko jollain samanlaista? Ennen kaikkea, miten joku on tästä päässyt eroon?

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Minulla soi aina jotain päässä. En koe sen olevan ongelma. Jos tietty biisi häiritsee, yritä korvata se paremmalla.

Lumiukko on sentään kaunis sävellys! Joskus on käynyt niinkin, että viikkokausia joku kammottava rap-biis häiritsee arkea ja juhlaa... 

Kyllä ne ihan luonnollisesti vaihtuvat juuri muutaman viikon välein. Musiikkia ei vain voi välttää edes kotonaan, kun telkkari nyt jonkin verran on auki lasten ja miehen vuoksi -- ja itsenikin toki. Tyhjäkäyntiä vältämme ihan muutenkin kuin henkilökohtaisen ongelmani takia. 

Tämä Haamukirjoittajan (mikset nuku sisko pieni) oli kauhea kärsimiys viikkotolkulla, pidän mieluummin tämän Lumiukon. 

Vierailija

Biisit jäävät soimaan päähän kun aivot ovat joutuneet tilaan jossa tietty tehtävä ei ole saatettu päätökseen. Ihmisaivot pyrkivät aina saattamaan tietyn kuvion kokonaisuudessaan päätökseen.
Eli kuuntele kyseinen kappale ajatuksen kanssa kokonaisuudessaan loppuun niin se voi auttaa ongelmaan.

Joissain tapauksissa päähän jää soimaan kappaleet myös silloin kun kappaleen kuuntelemisen aikana henkilö on tuntenut mielihyvää jostain asiasta. Silloin aivot pyrkivät palaamaan tuohon mielihyvään tiettyjen ärsykkeiden kautta.

T: en tiedä mistään mitään

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla