Vierailija

Kuka ostaa tuollaisen auton, miksi? Tämä on siis jenkkien myydyin automalli.

http://roa.h-cdn.co/assets/14/47/980x490/546b4bde081af_-_2015-ford-f-150...

Kommentit (15)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Koska valloissa tiet on leveitä, välimatkat pitkiä joten tilaa on. Ei noita kyllä Nykissä näe, enemmän Texas kamaa. Riippuu ihan missäpäin asuu :)

Vierailija

Taitaa olla isot parkkiruudut siellä... Ei kukaan omistaisi tuollaista jos joutuisi sitä veivaamaan kotimaisessa mini-parkkihallissa.

Vierailija

Tässä muutama havainto täältä rapakon toiselta puolelta, eli suoraan pelipaikalta:
Ensinnäkin uskon helposti että tuo on suosituin yksittäinen automalli. Isoja lava-autoja näkee liikenteessä todella paljon.
Arvailen syiksi esim seuraavia:
Tuo auto vetää sisäänsä koko 5-henkisen perheen ja lisäksi koiran tai pari. Tavaratilaa on riittämiin. Auto myös korvaa peräkärryn. Tämä on tärkeää etenkin maaseudulla viljelijöille. Täällä kun ei ole samanlaista standardoitua vetokoukkujärjestelmää kuin Suomessa (ja luullakseni myös muussa Euroopassa?), niin peräkärryjen ja vetoautojen yhteensovittelu on suoraan sanottuna melko mahdotonta. Lisäksi, jos perheellä on jokin isompi perässä vedettävä vehje kuten asuntovaunu, vaunun vetoakseli kiinnitetään nimenomaan tuollaisen lava-auton lavalle. Kesäisin suosittua huvia on ajella uimarannoille, urheilutapahtumiin ja muuten vaan piknikeille lava-autolla, lavalle soviteltuna aurinkotuolit, grilli, kylmälaukut, mahdolliset aurinkokatokset, pari isoa koiraa ja muutama lapsi. Joskus siellä hulmuaa myös konfederaation lippu. Suosituissa drive in-elokuvissa lava-auto on ihan ykkönen. Lavalle voi laittaa vaikkapa ilmapatjan ja pötkötellä siellä mukavasti katsomassa elokuvaa. Tai sinne voi pakata helposti nuo jo yllämainitut aurinkotuolit isomman porukan leffaistuimiksi. Metsästäjät suosivat tuota mallia ilmiselvistä syistä; se saaliiksi saatu peura on kivempi laittaa lavalle kuin takaluukkuun. Ilman muuta suosioon vaikuttaa myös ajoneuvon macho status.
Elämäntyyli poikkeaa täällä melko paljon esim suomalaisesta, ja siinä tyylissä tuollainen auto palvelee näppärästi monessa paikassa.

Vierailija

Tuo kertoo siitä, että meillä täällä paremminvointiyhteiskunnassa ollaan ainoana maailmassa oikeassa, eihän meillä muuten olisi autojen keski-ikä korkeampi kuin Albaniassa ja suosituin automalli joku corolla, johon tunkee 6 henkinen perhe koirineen ja lastenrattaineen. Siihen corollaan saadaan sitten tankata lähes maailman kalleinta polttoainetta ja maksetaan vielä hel...tin kovat verot vuosittain pelkästä omistamisen ilosta. Jenkit on tyhmiä.

Vierailija

Mita se kertoo av-mammasta joka ei googleta erikseen 'car', 'truck' ja 'SUV'.

Autoista taitaa suosituimmat olla Toyota, Nissan ja Honda.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Tässä muutama havainto täältä rapakon toiselta puolelta, eli suoraan pelipaikalta:

Kiitos selvityksestä, oli mielenkiintoista kuulla. 

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Kertoo, että heillä on rahaa. Ei suomalaisilla ole tuollaiseen autoon varaa.

Kertoo enemmänkin siitä, ettei valtio revi autonostajilta ja -omistajilta "tuhkiakin pesästä" järkyttävillä autoveroilla, kuten Suomessa. Tuollaisen auton saa ostettua hyväkuntoisena karkeasti 10-20 tuhannella dollarilla. Lisäksi polttoaine on halpaa Suomen hintoihin verrattuna; meillä päin tällä hetkellä noin 1,90 dollaria / gallona (=vähän vajaa 4 litraa).
Vaikka tuo vehje kuluttaisi 15 litraa satasella, omistaja saattaa silti päästä halvemmalla polttoainekulut ja auton hankintahinta huomioiden kuin se Keijo Keskiluokkainen Suomessa ajaessaan 6 vuotta vanhalla Toyota Corollallaan. Kiitokset tästä Suomen vetotuspolitiikalle.
-se joka aiemmin esitti havaintoja rapakon tältä puolen :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla