Avuton äiti

11-vuotias poikani ei nykyään syö mitään (sipsejä joskus), mutta energiajuomaa menee tölkkikaupalla. Joulupöytäänkin nuorimies ilmestyi kahden tölkin kanssa. Tietysti tuo on epäterveellistä, mutta en viitsinyt pilata joulutunnelmaa riitelyllä - olihan sekin jo saavutus että saimme poikamme hetkeksi saman pöydän ääreen.

Olemme kyllä yrittäneet vieroittaa poikaamme tuosta koukusta, mutta vieroitusoireet olivat niin kovat, että meinasi mennä meidänkin elämä ylösalaisin. Ehkä sitten isompana. Muita joiden lapsi on energiajuomasta riippuvainen?

Kommentit (15)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Mistä pojalla on rahat noihin ?
Viikko/kk rahat pois joten ei ainakaan itse niitä pääse ostamaan. Ja mikä kauppa nykyään edes enää myy noita alle 15_16_18 vuotiaalle????
Kyllä vanhemmat ON vastuussa, joten ne tölkit pois ja kundin vieroitusoireet on vaan KESTETTÄVÄ!

LASUUUU!

Juu hokekaa vaan "lasu, lasu, LASU, LASUUUU" ja muistelkaa kuinka Eerikalle kävi, kun nämä LASU-hokijat vain tuijottelivat vierestä niin tarkasti, että osasivat lehdille kertoa yksityiskohtaisesti kuinka Eerikaa kuritettiin.

Vierailija

Samat sanat kuin edellisilläkin: tekisin lasun jos tuntisin. Annat lapsesi tuhota terveytensä (mm. maksan) omaa idioottimaisuuttasi.

Vierailija

Kuka ne juomat sille ostaa ja kaupasta kotiin roudaa? Hankkiiko poika, itse omilla rahoillaan, kaikki energiajuomansa? Tuskin.

Vanhempien tehtävä on muuttaa lapsen epäterveelliset ruokailutottumukset terveellisemmiksi. Miksi et toimi, kuten vastuullisen aikuisen kuuluu?  Vähän selkärankaa nyt noihin kasvatussysteemeihin.

Tärinäpetteri

Ihan sama onko aloitus totta (toivottavasti ei), mutta kyllä jokainen on varmasti huomannut kuinka jo polvenkorkuiset kantavat itsensä mittaisia tölkkejä kaupasta. Ei mikään ihme, että ala-asteen ope on sitten helisemässä näitten tärinäpettereiden kanssa.

Vierailija

Jos on totta tämä aloitus, niin ei ole kovin pitkäikäinen poika tuolla ruokavaliolla. Saattaa kituuttaa parikymppiseksi asti, jos ei ennen sitä riudu pois. Tuskin niin kauaa jaksaa pitää yllä elintoimintoja. Onneksi olkoon kasvatustyönne hedelmästä :)

tärisee

Tärinäpetterit ovat niitä pikkupoikia, jotka eivät energiajuoman aiheuttaman tärinän vuoksi pysty käyttämään edes puhelinta tai kirjoittamana kynällä koulussa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla