Vierailija

Entä paljonko rahaa käytit lahjoihin?

Sivut

Kommentit (30)

Vierailija

En antaut yhtään rahaa hyväntekeväisyyteen. Maksan mieluummin veroja ja rahoitan hyvinvointipalveluita sitä kautta.

En käyttänyt myöskään yhtään rahaa joululahjoihin. Joulun viettäminen ei ole minulle tärkeää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Paljon, satsasin suulliseen kommunikaatioon. Silti annoin lahjat noille, jotka eivät anna mitään takaisin, paitsi omahyväisyytensä ilman muuta ymmärrystä tuovat esiin. Siinä mun hyväntekeväisyydet lähimmäisiä kohtaan. Ensi vuonna nautin säästä, oli mikä oli.

Vierailija

En mitään. Tarkoitus oli antaa pelastusarmeijalle kaupassa käynnin jälkeen Prismassa yksi ilta, kun saan rahaa särjettyä, mutta ehtivät lähteä enkä enää sen jälkeen nähnyt missään, varta vasten en tosin lähtenyt etsimään. Lahjoihin meni muutama kymppi ja lisäksi opiskelijat saavat rahaa. 

Vierailija

Tuemme kuukausittain erästä kohdetta 10 eurolla, joten mitään jouluhyväntekeväisyyttä emme erikseen harrasta. En tiedä, paljon meni lahjoihin, en pruukaa laskea.

Vierailija

Kymppi Hyvä Joulumieli -keräykseen. Pelastusarmeijan pataan olisin laittanut ehkä vitosen, mutten nähnyt missään sellaista tänä vuonna.

Lahjoihin meni noin 30 euroa.

Vierailija

Yksin asuvalla ikäihmisellä ei ole monia joille antaa lahjoja, joten sysään rahani jotka liikenevät, keräyksiin.  Turha pohtia mihin senkin rahat menivät.

Vierailija

- Huppari ja colleget teinipojalle Jouluapua-ryhmän kautta n.30€
- hygieniatarvikkeita teinitytölle Jouluapua-ryhmän kautta n.30€
- lahjakortti ruokakauppaan vähävaraiselle perheelle Jouluapua-ryhmän kautta 50€
- Elitarvikkeita paikalliseen Joulupussi-keräykseen n.40€
- normaali kuukausierä Planin kummilapselle 27€

En tykkää kehuskella näillä kenellekään, mutta täällä voin nimettömänä mainita :) Niin ja ihan normaalituloinen perhe ollaan.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Kun ei pilluakaan heru niin en koskaan lahjoita mitään mihinkään. M30.

Mahtavaa logiikkaa. Heti kun laitat vaikka kehitysmaan lapsille viisi euroa, niin kotiisi tulisi lentää kyseisestä kehitysmaasta nainen antamaan pillua?

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Entä paljonko rahaa käytit lahjoihin?

En anna ikinä mitään hyväntekeväisyyteen, koska rahat menee aina mamutukseen!

Vierailija

Jotain 120€ ehkä, kirkon ulkomaanavulle, planille ja spr:lle. Oon kyl kk-lahjoittaja muutenkin mut jouluna tulee joskus mieleen laittaa vähän ekstraa. Lahjoihin meni suunnilleen saman verran.

Vierailija

Neljä euroa yhteensä taisin laittaa. Lahjoihin mennyttä summaa en laskenut, mutta olihan siinä melkoinen epäsuhta. En ole kummoinen hyväntekijä perhe- ja ystäväpiirin ulkopuolisille näköjään.

Vierailija

Järjestöille en anna senttiäkään kun ei se mene perille ja muutenkin haluan auttaa suomalaisia. Siksi annan suoraan köyhille rahaa, tavaraa ja vaatteita. Kun suomalaisia auttaa, avun voi joskus saada takaisinkin jos on tarvis. 

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla