Vierailija

Vai saako siitä ok näköisen ihan vaan paistettuna?

Kommentit (9)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

En ole koskaan kuorruttanut, meillä on se rasva ja nahka päällä ja sitä irrotetaan sitä mukaa kun kinkkua leikataan. En pidä kuorrutuksista

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
En ole koskaan kuorruttanut, meillä on se rasva ja nahka päällä ja sitä irrotetaan sitä mukaa kun kinkkua leikataan. En pidä kuorrutuksista

Jätätkö sen rasvan muka syömättä??

Vierailija

Emme kuorruta kinkkua, koska emme laita sitä pöytään kokonaisena säilyvyyden takia. Leikkaamme siivuja tarjoiluvadille. Tällöi kuorrutuksella ei ole sitä merkitystä, mikä useimmiten, eli ulkonäkö.

Vierailija

Ei ole koskaan kuorrutettu. Paiston lopuksi otetaan nahka ja rasva pois ja kinkku varttitunniksi takaisin 250 asteiseen uuniin että saa vähän väriä pintaa ja se on valmis pöytään. ps. kinkku tuli uunista kolme tuntia sitten ja hyvin on jo maisteltu

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Kyllä. Muuten joulupoliisi tulee ja antaa sakot.

Tontut kielii joulupukille ja joulupukki jättää kirroksellaan tämän talouden väliin kinkkuväärinkäytösten vuoksi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla