Auttakaa! Mikä kissalla on?

huolestunut

Poikakissa 7kk ikäinen. Erittäin levoton hengitys ei kuitenkaan röhise.Katsoo ikkunasta ulos maukuu syliin ottaessa, välillä tuntuu tärisevän. Ei todellakaan normaalia käytöstä.

Voiko tämä johtua hormooneista vai pitäisikö mauku viedä lääkäriin :S

Kommentit (13)

huolestunut23

häntä heiluu, lipoo huulia.. ruokaa kyllä söi kun tarjosin mutta samantien juoksi ikkunalaudalle jatkamaan tätä erittäin outoa käytöstä eli levoton hengitys häntäheiluu jatkuvasti ja kissa ei pysy paikoillaan edes sekunttia. :( t. AP

huolestunut55

Vierailija kirjoitti:
Näkyykö ikkunasta lintuja tms, voi olla kiihkoissaan niistä

ei, aikasemmin on voinut nähdä muita kissoja ym. lintuja mutta tämä on erittäin outoa käytöstä. kuinka paljon ne hormonit voi vaikuttaa? t. AP

Vierailija

Haluaa elää kissan elämää. Eli nuori kolli haluaa toki vapaana liikkumaan ja ulos vaeltelemaan ja saalistamaan. 

Sisäkissan pito on yksiselitteisesti rääkkäystä. Ei voi hyvin, senhän nyt itsekin tunnistit. 

Vierailija

En kyllä ihan heti keksi mikä voisi vaivata, ei ole kyllä kokemustakaan noin nuoresta kissasta. Syökö se, juoko ja käy vessassa? Jos nuo perustoiminnot onnistuu ja ei ole ollut syömättä sanotaan yli 12 tuntia, niin voit tarkkailla vointia. Jos ei tokeennu tai outo käytös jatkuu niin vie ihmeessä tarkastettavaksi.

Vierailija

Kannattaa käyttää lääkärillä, jos huolettaa. Minullakaan ei ole kyllä mitään ideaa mistä on kyse. Sylissä tärisemisestä tuli mieleen, että voisiko sillä olla jotain kipuja. Toisaalta saattaahan se johtua vain ylikierroksilla käymisestä esimerkiksi hormoneiden takia.

Joka tapauksessa nyt olisi aika leikata kissa. Kohta se saattaa alkaa merkkailla, joka voi jäädä pysyväksi tavaksi, jos leikataan liian myöhään. Poikakissalle kyseessä on vielä niin pieni toimenpide, että toipumiseenkaan ei mene kuin hetki ja kissalla on sen jälkeen mukavampi olo, kun ei ole turhauttavia hormoneja.

Vierailija

Hitto leikkaa se! Pojista en tiedä mutta tyttökissa on levoton, kun sillä on kiima. Meidän ragdoll tuli sukukypsäksi 7kk iässä.
Synnytti kaksi pentuetta ja nyt on leikattu ja siirtyi juuri eläkkeelle ja ikää 2 vuotta.
Tämän emon pentu on poika joka leikattiin jo 11 viikon ikäisenä varhaisleikkauksena.

Vierailija

Pihalla on joku pikkueläin, jota kissa haluaisi päästä vaanimaan. Pensaan alla peltomyyrä yai joku muu, jota sinä et edes huomaa. Ei johdu hormoneista tuo käytös, mutta kyllä kissa on jo leikkausiässä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat