Mitä mieltä tästä olohuoneesta?

Vierailija

Rakastan noita värejä, etenkin sohva on ihana.

http://www.mammuttikoti.fi/media/galleria-kuvat/vantaa_huvikumpu7.jpg

Sivut

Kommentit (39)

Vierailija

Minusta hiukan tylsä. Mitä tuossa sohvalla on tarkoitus tehdä? Katsella ulos ikkunasta? Miksi pöytä on niin kaukana sohvasta ja tuolista?

Vierailija

Sohvapöytä on ihan liian pieni. Jakkara/rahi lampaantaljoineen on todella oudon näköinen. Nojatuoli on ruma ja sen väri ei sovi huoneeseen. Seinät, pinnat, hirret, tapetit ym tekee huoneen sekavaksi.

Vierailija

Liian vähän tai liian vaimeita värejä. En pidä sinisen ja vihreän yhdistelmästä sohvassa ja nojatuolissa. Valkoinen on ok jos kaverina olisi kirkkaamman väriset huonekalut tai sitten muita väripisteitä. Tai sitten valkoisen kanssa kerman ja beigen sävyjä, mutta ei tuollaisia vaimeita sinisiä ja vihreitä, tulee tylsä ja kylmä vaikutelma.

Vierailija

HIrsiseinä ja kruusattu kimalletapetti ei vaan sovi yhteen! Jos halutaan mökkitunnelmaa hankkimalla hirsitalo on pysyttävä sen tyylissä!

Muuten mitäänsanomaton ja ahdas, liian isot huonekalut pienessä tilassa

Vierailija

Yhteen kuvaan on saatu liian monta puun eri sävyä: lattia, karmit, huonekalut.

Sohvat on eriparia. Sammaleenvihreä kävisi jos päätyseinä ei olisi beige. Ja toinen sohva sininen. Ja sohvatyyny kirkkaan vihreä. Ja lamppujen kristallit heleän värisiä...

Vierailija

Onko noi ikkunat vai ovet? Näyttävät ihan ovilta, koska alkavat lattiasta. Ja jos ne ovat ovet, niin miksi toi matala hylly on niiden edessä?

Olisin itse sisustanut ihan eri lailla. Tuo tila on aika hankala ja siksi se pitää sisustaa symmetrisesti. Ensiksi kiiltotapetti pois ja hirsi esiin siltäkin seinältä. Kaksi kahdenistuttavaa beessiä sohvaa keskelle tilaa vastakkain (niin että sohvien selustat ovat makuuhuoneen oveen ja kameraan päin), sinisiä, punaisia ja nykyisen sohvan vihreitä tyynyjä. Kummankin sohvan ja ikkunan väliin jalkalamput messinkiä ja niihin vaalea varjostin. Sohvien väliin värikäs (tummansininen, punainen päävärit) itämainen matto ja iso, matala sohvapöytä (esim pyöreä, englantilaista maalaistyyliä ja tummaa tammea). Suuri messinkikruunu pöydän yläpuolella. Verhot isokuvioiset, vaikka tuon nykyisen sohvan värinen damastikuvio vaalealla pohjalla. Makuhuoneen oven molemmilla puolilla pienet päydät (toinen esim tarjoiluvaunu, jolla pulloja ja laseja, toisella jokin viherkasvi) ja niiden yläpuolella isohkot pyöreät peililampetit, joissa kynttilät.

Vierailija

Harmoninen. Joisin tuolla mieluusti glögiä sohvannurkassa, mutta kuten yllä jo sanottiin, sohvapöytä on aika kaukana, joten en saisi laskettua glögimukia käsistäni välillä pöydälle, jos en erikseen nousisi sitä tekemään...

Panisin huonekaluja vähän käytännöllisempään järjestykseen, mutta viihtyisin tuolla varmasti.

Vierailija

Kattolamput vaihtaisin toisenaisiksi, ovat liian krumeluureja tuonne. Muuten olisi ihan siedettävä. En mä noita itse valitsisi...mutta jos valmiina annettaisiin niin tulisin niiden kanssa toimeen.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat