Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Millainen on tuntemasi Jenna?

Vierailija

?

Kommentit (12)

Vierailija

Aikuinen pissis, äitinsä kasvattaa Jennan lapset kun Jenna bailaa ja miettii haluaako olla miehen a vai miehen b kanssa vai ehkä sitten se exä sieltä monen vuoden takaa olis Jennan elämän mies. Moraaliton ja itsekäs mutta kauneus peittää sen kunnes tutustuu kunnolla.

Vierailija

Ainakin 2000-luvulla Jennat ja Jeminat ja Ninnit ja Nunnut oli pissiksiä. Nykyään tietty tullut ikää, mutta ei ole enää havaintoa heistä.

Vierailija

Mainio tyyppi, itseäni 20 vuotta nuorempi. Au Pairimme, jonka vihertävän tukan nähtyäni ensitapaamisella hiukan järkytyin. Seurattuani häntä 20 minuuttia lasten kanssa, tajusin löytäneeni helmen.

Yhä 6 vuotta ensitapaamisestamme olemme yhteyksissä ja hän käy kyläilemässä meillä nyt Suomessa säännöllisesti ja toimii "lastenvahtina", vaikkeivat lapset niin edes lapsenvahtia enää tarvitsisi. 

Vierailija

Pidin hyväsydämisenä ja herttaisena ihmisenä, mutta onkin aika tekopyhä. Kaikki ihmiset eivät hänen mielestään ole saman arvoisia (koska Jumala) ja sitä rataa. Perus tekopyhä uskovainen, joissakin asioissa epärehellinen oman edun tavoittelija.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat