Joululahjaksi dildo tytärpuolelle

Keinoemo

Voiko antaa 16vuotiaalle tytärpuolelle joululahjaksi oman dildon vai pitääkö odottaa vielä pari vuotta? On ollut niistä joskus puhetta hänen kanssaan ja haluaisin välttää sitä, että hän käyttäisi jotain minun dildoa.

Kommentit (9)

Vierailija

Ajatus kuulostaa hyvin mauttomalta. Vaatteista on sellainen nyrkkisääntö, ettei ole sopivaa antaa vaatetta, jota ei olisi sopivaa nähdä lahjansaajan päällä. Eiköhän tämä päde myös intiimimpiin lahjoihin.

Voit antaa lahjaksi rahaa ja jos tytärpuoli niin kovasti himoitsee dildoa, niin osaa ostaa sen itse ja valita mieleisensä. Omasi piilotat tietysti niin hyvin, ettei pääse niitä lainailemaan.

Vierailija

No, jos haluat sen dildon hankkia niin siihen on kyllä parempiakin hetkiä kuin joulu. Ei todellakaan ole niin suuri ostos, että vaan lahjana voi antaa. Ei ole kondomeja kummallisempi ostos... Tuollaisen perusvälineen nyt voi ostaa marketista normaalin kauppareissun yhteydessä ja vähäeleisesti livauttaa laatikon tytölle ostoksia purkaessa. "Tässä tälläinen, käytä jos käytät".

Se nyt ainakin on aivan varmaa, että tyttö ei halua jouluna kaikkien edessä avata lahjapakettia, josta kyseinen väline löytyy. Et varmaan itsekään mielelläsi käsittelisi dildoa vanhempiesi edessä vaikkaolet jo aikuinen nainen? Teinit vielä tuppaa nolostumaan paljon helpommin ja se häpeän taso on pikkuasioistakin sellainen, että vastaavaa on minusta vaikea aikuisiällä kovin usein saavuttaa. xD

Vierailija

Dildo on sovelias lahja vain puolisolta tms. ja silloinkin vain kahden kesken annettuna. Jos asia mietityttää niin ota asia tytön kanssa puheeksi ja anna rahaa ostokseen. Tai sitten tosiaan ostat itse ja annat ohi mennen tytölle.

Ihan ok minusta, että äitipuoli ottaa nämä ja esim. lantionpohjan jumpat puheeksi, jos välit on hyvät ja tytöllä ei ole äitiä niistä puhumassa. Ihan kuin isä niissä tyttöä opastaisi... tai edes välttämättä osaisi. Joku voi tietysti olla sitä mieltä, että itse pitäisi tytön osata ja miettiä, mutta minusta on ihan hyvä antaa ymmärtää, että neuvoja ja apua on tarvittaessa saatavilla. Tärkeää on myös välittää viesti, että nämä on ihan normaaleja juttuja eikä niitä tarvitse hävetä.

Tulee vähän näistä kommenteista mieleen, että eikö teinityttö muka saisi dildoa omistaa? Että ei sitten olisi enää niin "hyvä" tyttö... wtf? Kyllähän teineillä jo haluja on kuin kanilaumalla. Vai eikö tytöillä muka taas ole tai ainakin niistä pitää vaieta? Eihän dildo välttämätön ole, mutta tekee hommasta huomattavasti helpompaa.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Ei ole mikään välttämättömyystarvike, ilmankin pärjää hyvin.

Myöskään mm. meikit, kampaajalla käynti, sheiverit,useampi kenkäpari tai laukku, televisio, tiskikone, kahvinkeitin, matot, verhot ja muutama muukin asia eivät ole välttämättömyyksiä. Eihän teiltä vain kotoa löydy mitään näistä, ilmankin pärjää hyvin ;)

Osa ihmisistä ei myöskään pidä seksiä tai masturbointia välttämättömänä. Kai sinäkin pärjäät ilmankin ihan hyvin?

En olekaan ikinä ajatellut, että lahjaksi saa ostaa vain välttämättömiä tarvikkeita =)

AP! Komppaan edellisiä. Dildo on huono lahja. Osta se ihan muuten vaan ja mielellään vielä ihan vibraattori.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat