Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Hienojakoisin ja pehmein raejuusto?

Vierailija
20.08.2023 |

En tykkää varsinaisesti raejuustosta, mutta haluan alkaa käyttämään sitä puurossa. Mikä olisi parhaiten puuroon katoava raejuusto, jonka suutuntuma ei erottuisi puuron joukosta kovasti?

Kommentit (28)

Vierailija
1/28 |
20.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ulkomaiset taitaa olla hienojakoisempia kuin suomalaiset. Olisko Lidlillä joku semmoinen.

Vierailija
2/28 |
20.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maatilan raejuusto on kaikista pehmein.

https://herkkutilan.fi/maatilan-parhaat/raejuusto/

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/28 |
20.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keso.

Ikävöin vieläkin muinaista cottage cheese nimellä myytyä raejuustoa. Oli ihanan hienojakoista.

Vierailija
4/28 |
20.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tykkään Kotimaista-merkin laktoosittomasta. Mukavan pehmeää ja kermaista. Laktoosipitoiset toki halvempia, mutta niitä en ole voinut syödä yli 10 vuoteen, joten en tiedä millaisia.

Vierailija
5/28 |
20.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kerro jos löydät. Minä vihaan raejuustoa ja kaikissa on ihan hirveä suutuntuma ja maku. Puuron kanssa maistuu ihan oksennukselta.

Vierailija
6/28 |
20.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kokeile ricottaa, se voisi olla enemmän mieleesi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/28 |
20.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kesolla oli joskus pienempää raetta, mutta en ole ostanut moneen vuoteen, koska en tykännyt siitä että oli niin pienirakeista.

Vierailija
8/28 |
20.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kerro jos löydät. Minä vihaan raejuustoa ja kaikissa on ihan hirveä suutuntuma ja maku. Puuron kanssa maistuu ihan oksennukselta.

Mun mielestä se ei maistu puuron seassa miltään, mutta häiritsee jos on palleroita, jotka tuntuu

-ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/28 |
20.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kokeile ricottaa, se voisi olla enemmän mieleesi.

Näköjään tuplasti kaloreita, joten se ei käy. Mukavan hienojakoiselta kyllä näyttää!

-ap

Vierailija
10/28 |
20.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Raejuuston sekaan sopii hyvin valkosipulimurska.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/28 |
20.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Taas joku idiootti kommentoimassa.[/quote]

Ole armollinen itsellesi.[/quote]

Onko pakko pitää ketjussa tai nostaa se ällöviesti taas esille vaikka se on jo poitettu!?

Vierailija
12/28 |
20.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tykkään Kotimaista-merkin laktoosittomasta. Mukavan pehmeää ja kermaista. Laktoosipitoiset toki halvempia, mutta niitä en ole voinut syödä yli 10 vuoteen, joten en tiedä millaisia.

Lidlin laktoositon raejuusto on yhtä hyvää kuin toi kotimaista laktoositon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/28 |
20.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Tykkään Kotimaista-merkin laktoosittomasta. Mukavan pehmeää ja kermaista. Laktoosipitoiset toki halvempia, mutta niitä en ole voinut syödä yli 10 vuoteen, joten en tiedä millaisia.

Lidlin laktoositon raejuusto on yhtä hyvää kuin toi kotimaista laktoositon.

Pirkka laktoositon on kanssa samanlaista kun yllä mainitut kaksi muuta.

Vierailija
14/28 |
20.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juustoa puuroon? En ymmärrä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/28 |
20.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Juustoa puuroon? En ymmärrä.

Proteiininlähde, pitää nälkää paremmin. Mä en jotenkin näe raejuustoa varsinaisesti juustona vaan enemmänkin rahkan tyyppisenä

-ap

Vierailija
16/28 |
20.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Tykkään Kotimaista-merkin laktoosittomasta. Mukavan pehmeää ja kermaista. Laktoosipitoiset toki halvempia, mutta niitä en ole voinut syödä yli 10 vuoteen, joten en tiedä millaisia.

Lidlin laktoositon raejuusto on yhtä hyvää kuin toi kotimaista laktoositon.

Pirkka laktoositon on kanssa samanlaista kun yllä mainitut kaksi muuta.

Näyttää olevan saman valmistajankin paitsi Lidlin tuotteesta en tiedä.

Vierailija
17/28 |
20.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Raejuusto kovettuu lämpimässä, eli jos laitat sitä lämpimään puuroon, silloin ne rakeet saa enemmän suutuntumaa. Mitä jos laittaisit rahkaa puuron sekaan?

Vierailija
18/28 |
20.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Juustoa puuroon? En ymmärrä.

Proteiininlähde, pitää nälkää paremmin. Mä en jotenkin näe raejuustoa varsinaisesti juustona vaan enemmänkin rahkan tyyppisenä

-ap

Maitorahkakin on oikeasti juusto.

Vierailija
19/28 |
20.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Raejuusto kovettuu lämpimässä, eli jos laitat sitä lämpimään puuroon, silloin ne rakeet saa enemmän suutuntumaa. Mitä jos laittaisit rahkaa puuron sekaan?

Teen itseasiassa tuorepuuroa eli kylmänä syön

-ap

Vierailija
20/28 |
20.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kokeile ricottaa, se voisi olla enemmän mieleesi.

Näköjään tuplasti kaloreita, joten se ei käy. Mukavan hienojakoiselta kyllä näyttää!

-ap

Pihistä ne kalorit jostain muusta mässystä, jos pitää laskea kaloreita. Mutta eikös se ole vanhanaikaista laskea kaloreita? Helpommalla pääset, kun vahdit hiilarien määrää ja laatua.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan yksi neljä