coca cola / pepsi riippuvuus

Vierailija

Onko täällä muita joilla on kokis ja tai pepsi riippuvuus? Kun muutin omilleni 2008, niin silloin kierre lähti. Mutta oon monesti yrittänyt päästä siitä eroon. Jos olen päivänkin tai kaks juomatta limuja niin mun pää kipeytyy ja se saattaa olla pari päivääkin kipeä ja hirveä väsymys. Lisäksi mulle tulee aivan järjettömät silmäpussit jätin en ole juonut limuja. Oon nyt kaks viikkoa ensimmäistä kertaa elämässäni ollut juomatta limuja ja oon ollut nämä kaks viikkoa todella väsynyt. Kuinkahan kauan menee että elimistö tottuu limuttomaan elämään

Kommentit (6)

Vierailija

Täällä entinen sellainen! Lopetin/vähensin limun juontia, koska ei se nyt terveellistä ole. Hampaat menee pilalle ja elimistö luulee, että saa kaloreita. Nyt on mennytkin taas pitkän aikaa ilman limua. Kofeiinin puutteesta mulla tulee kans kauhea päänsärky.

Vierailija

Itsellä sama... Limua menee tosi paljon, vaikka onkin lightia. Itsekin huomaan, että jos en ole muutamaan päivään ostanut, niin tulee jo päivän aikana sellainen olo että limsa on ainoa mikä maistuisi ja raikastaisi oloa. Jos ostan ison pullon, naukkailen sitä koko ajan ja pullo saattaa olla tyhjä jo seuraavana aamuna.

Vierailija

Joo kaikilla on omat addiktionsa , jollain salaiset !
Limsat, alkoholi,tupakka,ruoka, seksi/porno ,kahvi yms
Yhteistä niissä kuitenkin on se kun yhdestä pääsee eroon tulee toinen tai pari uutta tilalle 😯

Vierailija

Nyt 2 kk ilman limua ja 10 vuoteen tämä on pisin aika. Tein päätöksen, että olen lokakuun juomatta ja nyt on mennyt hyvin jo tähän asti. Pitää ainakin alussa pysyä tiukkana, mutta sitten se himo helpottaa!

Vierailija

Jos tuntuu, että kaipaat siinä happamuutta ja raikkautta, niin kokeilepa esim. sokeritonta puolukkamehua ja vichyn juomista! Saat saman olon aikaiseksi. Ja kahvia silloin tällöin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat