Tytöstä Sonya?

Vierailija

Sain hiljattain tietää että tyttö tulossa. Sukunimi ei ole perus Nieminen.

Sivut

Kommentit (35)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Miksei ihan vaan Sonja, lausutaan kuitenkin samalla tavalla. Muuten joutuu joka paikassa tavaamaan nimensä kirjoitusasua.

Samaa mieltä. Suomessa suomalainen kirjoitusasu.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Miksei Experia.

Me mietittii eka tota Experia z3 mut aateltiin sit ehkä lyhentää pelkäks Z3. Ois just ihana lyhyt ja napakka sukupuolineutraali !

Vierailija

Intialainen nimi? Ehkä itse laittaisin jonkun helpomman kirjoittaa ja jos intialaista naisen nimeä etsitte niin varmasti on nättejä mutta helpommin kirjoitettaviakin. En ehkä Suomessa tai länsimaissa laittaisi, koska jos ihmiset eivät tunne nimeä niin siitä helposti tulee se japanilainen tekniikkamerkki mieleen. Itselleni myös tulee nimestä elektroniikka lähinnä mielikuvaksi.

Vierailija

Sitten se toinen juttu että saa tavata joka paikassa nimeään ja todella harvat tajuavat tyttäresi olevan ainakaan etunimen perusteella puoliksi suomalainen. Sitten saa joka paikassa selitellä tuliko Suomeen opiskelemaan, töihin vai pakolaisena ja milloin on muuttanut... Varsinkin jos on ulkomaalainen sukunimi.

Vierailija

Saahan sitä laittaa miten eksoottisen nimen haluaa, mutta kannattaa tosiaan ajatella sitä lastakin koska se lapsi joutuu aina sitä nimeään tavaamaan ihmisille, joiden kanssa on tekemisissä. Se on oikeasti rasittavaa kun joutuu selittämään miten oma nimi kirjoitetaan.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat