Voi itku, menin pelaamaan perheen joulurahat! Miten selitän miehelle ja lapsille?

nea27

siis kiitos olkaa kilttejä älkääkä kivittäkö mua, mua harmittaa tää juttu niin etten nukkunu koko yönä ja tekis mieli melkeen tappaa itseni.pelasin eilen illalla nettipelejä ja hups, kello oli kohta melkein kolme ja parin hyvän kierroksen jälkeen olin hävittänyt perheen joulurahat mitkä olivat tililläni. ziis noi rahat oli miehen vanhemmilta, koska ollaan molemmat työttömii tai sillai....

miten IHMEESSÄ selitän tän perheelle ja mitäköhän mies sanoo hänen vanhemmille? siis en kestä tätä... meinaako joku et saisin äkkii jonku pikavipin millä voisin vielä yrittää voittoo? luottotietoi mul ei oo eli pankist en saa.. hävisin kyl niin paljo et kohta on ihan pakko tulla voitto!!!!

Kommentit (10)

Vierailija

Joo... voitonhan on pakko tulla koska oikeasti pelifirmat jakavat rahaa pelaajille ja jäävät aina lopulta itse tappiolle.... Tällä tavalla nettikasinot omistavat kiltit miljardöörit jakavat rahansa tavalliselle kansalle.

Jouluisin he käyttävät samaan tarkoitukseen Joulupukkia ja tonttuja. Vai mistä luulit joululahjojen oikeasti tulevan?

Vierailija

Ymmärrän tilanteen. Ihan fiksuaboli edes yrittää, olisit saanut tuplattua joulurahat tai enemmän. Saisitko lainattua joltain satasen tjm, sillä voisit käydä Pelaamossa hakemassa hävityt takaisin korkojen kera.

Vierailija

Täällä toinen peliongelmainen. Ymmärrän tunteesi hyvin ja haluan sanoa, että siitä selviää. Kerro miehellesi avoimesti ja anna raha-asiat ainakin joulukuuksi hänen hoitoonsa. Voitko lainata ystävältä tai sukulaiselta joulurahaa? Lapsilisät tulevat vielä ennen joulua eli jouluruokaa saatte. Varmaan pari lahjaakin? Kaikkea hyvää teidän jouluunne, suunta ylöspäin!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat