Vierailija

Tai ihan sama mihin tahansa pieneen kämppään. Mutta etenkin kerrostaloissa tämä korostuu, kun koira ulkoo ja vinkuu ja haukkuu _taukoamatta_. Vihaan muutenkin koiria ja tämä ei ainakaan tilannetta auta. En jaksa kuunnella tuota haukkumista aamusta iltaan! Omistajat vois harkita tekevänsä asialle jotain.

  • ylös 8
  • alas 8

Kommentit (5)

Vierailija

Se on eläinrääkkäystä, kannattaa tehdä jokaisesta kerrostalokoirasta eläinsuojeluilmoitus, ellei se koira sitten ole joku pieni chihuahua tai vastaava minikoira.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ei se kodin kokoon liity. Jatkuvasti haukkuvalla/ulvovalla koiralla on todennäköisesti eroahdistus, joka oireilisi vaikka tilaa ympärillä olisi 500m2. Kerro ulinasta naapureillesi, yleensä eroahdistuneet koirat ulvovat ainoastaan yksin ollessaan, voihan olla etteivät naapurisi edes tiedä metelistä.

Koti on koiralle vain nukkumapaikka, aktivointi tapahtuu ihan jossain muualla. Asunnon koko ei siis ole verrannollinen koiran hyvinvointiin.

Vierailija

Olisiko ongelma kuitenkin enemmän koiran yksinolo-opetuksen puute eikä niinkään asunnon koko? Eikai siellä asunnossa ole tarkoitus riehua ja harrastaa liikuntaa, se hoidetaan ulkosalla.

Minulla oli hetken aikaa 30kg koira pienessä yksiössä ja kyselin jatkuvasti naapureilta häiritseekö, ei ollut kellään valittamista. Ulkoiltiin tuntikaupalla päivittäin niin koira lähinnä nukkui sisällä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla