Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mielipiteesi Teiniäiti Teyan itsenäisyyspäiväkirjoituksesta

Vierailija

"Hyvää itsenäisyyspäivää vain kaikille.
Tänään on taas se päivä, kun kaikki heittää kukkahatut päähänsä ja moralisoi jokaista joka kehtaakaan valittaa mistään mitä tässä maassa tapahtuu. Ironisinta teidän idioottien toiminnassa on se, että luen joka perkeleen muu päivä teidän mussutusta kuinka Suomessa kaikki on vikana. Teitä vituttaa mm. Kela, sossu, se ettei Suomi teidän elämäm koululaisten mielestä ole enää edes itsenäinen, teitä tympii maahanmuuttajat, sekä tottakai tänne tulleet pakolaiset. Unohtamattakaan kuinka teitä vituttaa ihmiset jotka roskaavat, vaikka heti seuraavana perjantaina teidän oma kaljapullonne päätyy kädestänne sinne tien viereen.

Mutta hei, hyvä että yhden päivän ootte asioihin tyytyväisiä ja koette olevanne oikeutettu moralisoimaan niitä, jotka ovat tänään heränneet väärällä jalalla ja mainitsevatkaan yhden kirosanan tai kiroavat paskaa päiväänsä. Koska onhan nyt itsenäisyyspäivä, te päätätte olevanne heitä parempia.

Pointti: Se että moralisoit muita ollessasi yhden päivän vuodesta mukamas niin isänmaallinen, ei vaikuta yhtään siihen kuinka surullinen yksilö olet kaikki muut 364 päivää. Ottakaa ensi vuoden lupaukseksi osoittaa kunniaa maamme veteraaneille myös loppuina 364päivänä, ei vain yhtenä eli tänään.
Itseäni hävettää teidän puolesta. Ja paljon."

Noh, arvon mamat?

Sivut

Kommentit (27)

Vierailija

Hmm, mielipiteeni tuosta kirjoituksesta... No, ensinäkin se osuu mielestäni pahasti aiheen ohi. En ole ainakaan itse kuullut kenenkään moralisoivan huonoa päiväänsä valittavia vedoten siihen, että pitäisi olla isänmaallinen. Myös kirjoittajan käsitys siitä, mitä isänmaallisuus tarkoittaa, on mielestäni erikoinen. Hänen mukaansa ihmiset ovat kerran vuodessa tekopyhän isänmaallisia, mutta muulloin epäisänmaallisia valittaessaan maahanmuuton ongelmista tai Suomen menetetystä itsenäisyydestä. Itse tuntemani isänmaallisina pitämäni henkilöt ovat nimittäin huolissaan mm. juuri humanitäärisestä maahanmuutosta ja vallan siirtymisestä EU:lle.

En oikein ymmärrä kirjoituksen pointtia. Tulee mieleen, että joko sen on kirjoittanut alakouluikäinen, tai sitten kirjoittaja on päihtynyt. 

Vierailija

Niin nolo koko tyyppi. Ollut aina, nyt varsinkin näiden mielipidekirjoitustensa ja kannanottovideoidensa kanssa. Moro:DD

Yrittää olla niin jotain erilaista, mutta onkin vain tavallinen teiniäiti joka vielä etsii itseään eikä oikein tiedä mistään mitään.

Vierailija

Eipä tuossa jutussa ollut päätä eikä häntää. Aloitetaan kukkahattuilulla ja sitten kuitenkin ilmeisesti tarkoitetaan elämämkoululaisia??Miten kukkahatut liittyy heihin? Muutenkin ihan järjetöntä tekstiä.

Vierailija

En tajua kenelle hän on puhuvinaan. Ketkä "kaikki" heittävät kukkahatut päästään? Kenen "teidän" kaljapullot päätyyn ojaan? Mitä ihmettä?

Vierailija

Todella raskasta tekstiä. Siis lukijalle, en ymmärrä pointtia alkuunkaan.

Luulisi että kykenisi kirjoittamaan edes kieliopillisesti oikein, jos kerran oikiksessa opiskelee. :-o

Vierailija

En oikein ymmärrä miksi se pitää nähdä noin negatiivisessa valossa jos ihmiset pysähtyy kerran vuodessa miettimään asioita joista voi olla kiitollinen. Useamminkin vois, mutta eikö siihen voisi kannustaa vähän positiivisemmin?

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat