Kuinka usein miehesi juo itsensä humalaan?

Vierailija

Oletko huolissasi hänen alkoholin käytöstään?

Sivut

Kommentit (38)

Vierailija

Mieheni ei ole ollut humalassa koskaan 15 vuoden aikana, korkeintaan pienessä huppelissa kun työkaverit yrittäneet juottaa. Ottaa kyllä brandyä joka päivä lääkkeeksi iltaisin lääkekupilla, ei tarvi syödä enää verenpainelääkkeitä.

Ex-avomies oli alkoholisti ja oli humalassa usein ja joi alkoholia joka päivä vaikka kävi töissäkin. Omasta mielestään ei ollut alkoholisti koska pystyi käymään töissä, se suurin syy miksi ex.

Vierailija

Hmm.. Viimeksi reilu vuosi sitten, kun yhdessä oltiin viettämässä iltaa. En todellakaan ole ja se jos mikä on helpotus. Isäni on alkoholisti enkä katselisi miestäni sekuntiakaan jos täytyisi olla siitä asiasta huolestunut.

Vierailija

Juo kymmenkunta olutta joka viikonloppu (yhteensä perjantain ja lauantain aikana) mutta ei ole humalassa kuin muutaman kerran vuodessa. En ole huolissani.

Vierailija

Mieheni sanoo, että joskus nuorena opiskelijana joi humalaan asti. Mutta ei usein. Mieheni juo kyllä mielellään yhden oluen tai drinkin, joskus kaksi,muttei enempää. Olen asunut hänen kanssaan pian 25 vuotta, enkä koskan ole nähnyt humalassa.

Vierailija

2 kertaa vuodessa, silloinkin tuo tarkoittaa alkudrinkkiä, paria snapsia, 2-3 lasia viiniä tai olutta ruuan kanssa ja paria avecia kahvin kanssa. Toinen tilaisuus on rapujuhlat. Aina silti omilla jaloillaan loppuun saakka.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat