Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Selvisi että työkaveri antanut aikoinaan lapsensa pois heti laitoksella.

Vierailija

Olemme työpaikallamme aika tiiviisti yhdessä ja tulee juteltua paljon omista yksityisemmistä asioistakin. Yksi työkaverini on ikäiseni, ihan mukava,mutta aina välillä jotenkin pidättäytyvä ja sulkeutunut.
Nyt sitten joimme hiukan viiniä yhdessä ja hän kertoi, että oli tullut 16-vuotiaana raskaaksi sen aikaiselle poikaystävälleen ja vielä sillä tavalla raskaaksi ettei itse edes huomannut sitä pitkään aikaan. Työkaverini vanhemmat olivat kannustaneet pitämään lapsen ,heillä on varallisuutta ja olivat nuoria hekin silloin. Poikaystävä ei jotain samanikäisenä tajunnut koko asiasta oikein mitään ja heillä menikin sitten poikki jossain vaiheessa, ennen lapsen syntymää.
Kaverini vartalo on sitä tyyppiä ettei raskaus näkynyt, hän teki töitä vielä vuorokautta ennen synnytystä (ravintola-ala)
Jostain syystä, hän ei oikein tiedä nyt itsekään miksi, hän teki paperit ja antoi lapsen suoraan synnyksestä adoptioon. Kertoi jotenkin olleensa vihanien poikaystävälle, sekä ei uskonut vanhempiaan jotka lupasivat tukea kaikessa.

Nyt on kulunut aikaa varmaan 15 vuotta. Kaverini laskee vuosia jolloin tuo pois annettu lapsi täyttää 18. Silloin hänellä on mahdollisuus etsiä vanhempansa jos haluaa. Tämä on nyt työkaverilla mielessä. Ymmärsin että hänellä itsellään ei ole mahdollisuutta etsiä lastaan, enkä tiedä voisiko sitä edes järjellä ajatellen mennä tekemäänkään.

Koko tänä aikana työkaveri ei ole alkanut seurustelemaan,muuta kuin ohimennen. Hänellä menee ajatukset kuitenkin siihen lapseen ja että hän ei halua sekoittaa tähän ketään muuta ennenkuin hän on nähnyt lapsen taas.

Tosiaan kävi kyllä kaveri sääliksi. Nyt ymmärrän, miksi hän ei oikein ole mukana meidän muiden jutuissa. Varmasti meidän jutut vaikuttaa lapsellisilta ja tyhjänpäiväsiltä kun ajattelee hänen vuosien ikäväänsä lapsestaan.
Lisäksi hän kieltää itseltään seurustelusuhteet, ikäänkuin rankaisisi itseään.
Sen jälkeen kun juteltiin on hän vältellyt minuakin ja tiedän että häntä harmittaa kun tuli kerrottua. En tietenkään ole puhunut asiasta muille, enkä ole yrittänyt mitenkään väkisin tunkea kaverin seuraan. Jutellaan sitten kun jutellaan.

Tuli vaan mieleen tuosta toisesta, jolla ollut nuorena raskaus. Sitä ei aina arvaakaan mitä ihmisillä on menneisyydessään tapahtunut. Voimia kaikille jotka jonkun menneisyyden surua ja taakkaa kantavat! Toivon että työkaverini kadottama lapsi ottaa häneen yhteyttä, se voisi eheyttää häntä ja ehkä lastakin, tiedä häntä.

Kommentit (3)

Vierailija

Mun työkaverille on tehty 5 aborttia, silti se jatkaa irtosuhteita ilman kumia. Kertoi kerran pienessä humalassa, että vapaa abortti on ollut hänelle onni, ei ole tarvinnut synnyttää eikä miehet joudu kärsimään siitä, että ei ole tarpeeksi tiukka. Nyt ymmärrän, miksi hän aina joskus on vähän poissaoleva, vasta 28v ikäinen kuitenkin ja joutunut jo montaa kertaa moisen valinnan tekemään.

Vierailija

Kyllähän sitä elämässä sattuu ja tapahtuu. Haluutko ap vielä kertoa, että miksi vuodatit tälle palstalle työkaverisi yksityisen asian? Joku voi vielä tunnistaa hänet tuosta, kun niin yksityiskohtaisesti kerroit.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat