Missä vika? Erektio ongelmiin?

Vierailija

Hei, sanotaan että urheilu auttaa myös erektioongelmissa? Minulla on ollut hyvin toimiva ja pysyvä erektio kevääseen asti, keväällä aloitin lennkeilyn ja pienimuotoista punttisalilla käynti touhua, ihan yleisen kunnon kohottamiseksi ja saadakseen jotain muutakin tekemistä kuin kahvin juontia, tv, ja yms, kotitöiden tekemiseen, no aloitin pienillä lenkeillä rytmin ja toki onnistuinkin siinä hyvin, kiitos hyvän peruskunnon, nyt menee jo kevyesti 10km matkat, siinä sivussa aloitin vatsalihas liikkeet, kyykyt ja käsilihasten liikkeet, ihan hyvälläkin opastuksella mitä tehdään ja miten, tästä meni jokin aika kun ns, nivusista alkoi tuntua jotain ovelaa kipristelyä ja veren läpi kulkuja oudolla tavalla, kuten esimerkiksi useita kertoja lepäämään mennessä tunsin kun veri suonissa nivusten taipeissa suorastaan virtasi kuumina aaltoina, lopetin vatsat tai ainakin vähensin radikaalisti, tämän kaiken jälkeen tuntuu että on tosi vaikea saada erektiota päälle paikan tullen ja kun tulee se kestää vaan hetken eikä ole pysyvä kuten ennen, mistä tämä voi johtua? Ja mitä tämän kanssa kannattaisi tehdä?

Kommentit (2)

Puhu muru
Seuraa 
Liittynyt9.10.2015

Hei.

Kiitos kysymyksestäsi. Kerroit, että olet aiemmin kokenut erektiosi hyväksi, mutta viime aikoina olet kokenut erektion saamisen ja pitämisen vaikeaksi. Mainitsit myös taustastasi, että olet alkanut kuntoilemaan viime keväänä ja koet, että nämä asiat liittyvät toisiinsa.

Erektiohäiriöitä on lievänä jokaisella miehellä, jossain vaiheessa elämää. Liikunta harvemmin aiheuttaa erektiohäiriöitä ellei se mene liiallisuuksiin. Kuvailusi mukaan liikuntasuorituksesi kuulostivat ihan normaaleilta. Siksi kartoittaisin muita mahdollisia syitä erektiohäiriöön.

Oletko saanut viime aikoina aamuerektioita?  Onnistuuko itsetyydytys? Ne kertovat itsessään paljon. Jos esimerkiksi aamuerektiot ovat hävinneet, sijoittuuko se samaan aikaan kuin mainitsemasi erektiohäiriöt? Jos esimerkiksi itsetyydytys onnistuu ja kumppanin kanssa ei, voit pohtia syitä siihen? On hienoa, että olet aloittanut kuntoilun. Miten muut elämäntapasi? On hyvä pohtia syömistä ja päihteiden käyttöä sillä niillä on vaikutusta myös erektioon. Onko sinulla jotain lääkitystä, mikä voi vaikuttaa esimerkiksi masennus tai verenpainelääkitys?

Onko parisuhteessasi  tai muissa suhteissasi tapahtunut jotain samoihin aikoihin kun sait erektiohäiriöitä? Parisuhteeseen tai seksisuhteisiin, työhön tai esimerkiksi rahaan liittyvät paineet voivat näkyä erektion uupumisena. Erektiohäiriöistä kaikki eivät johdu elimellisistä syistä, vaan myös psyykkisistä ja osa on sekä elimellisiä, että psyykkisiä.

Suosittelen, että menet ajoissa keskustelemaan tilanteestasi miesten seksuaalihäiriöihin ja niiden hoitoon erikoistuneen lääkärin Juhana Pihan kanssa. On erektiohäiriön syy mikä tahansa, siitä syntyy helposti noidankehä. Siksi on tärkeää pysäyttää se ajoissa. Välillä lääkärikäyntien lisäksi hoidon tueksi tarvitaan seksuaalineuvontaa, seksuaaliterapiaa tai psykoterapiaa.

ville väliaho

Hei Moi! Minullakin on erektio ongelmia mutta välillä siihen auttaa että katson omaa isääni suihkussa:) T:Ville Väliaho vaasasta

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat