Ruoka ällöttää.. Salin aloittamisen jälkeen

Vierailija

Aloitin tänä syksynä kuntosalin ja aloin sen myötä syömään terveellisemmin; raejuustoa, munakasta, hedelmiä, vihanneksia yms. Leivän jätin lähes kokonaan pois.

Nyt kaikki ruoka on alkanut ällöttämään aikalailla. Raejuustoa, rahkaa, munakasta en pysty enää syömään. Mitta on tullut niistä ihan täyteen. Myös hedelmät menevät väkipakolla alas. Riisikakut ja hapankorput ällöttävät, maust. jogurtti ällöttää. Ainoastaan leipää voisin syödä mielin määrin (tosin kinkku sen päällä ällöttää).
Vihannekset eivät ällötä eivätkä herkut ja perusruuat.

Mikä neuvoksi? Mitä teen?

Kommentit (7)

Vierailija

Täällä sama ongelma. Etenkin liikuntapäivinä (sali, lenkit) alas ei menisi kuin tuoreita vihanneksia, mieluiten kurkkua tai vihersalaattia. Kaikki muu ällöttää.

Vierailija

Mulla on usein salin jälkeen hirveitä vaikeuksia syödä riittävästi ja ruokavalion mukaiset ruoat. Ei tee yhtään mieli mitään.

Vierailija

No eihän tuo oo mikään ihme jos alkaa ällöttää, kun on syönyt monta kuukautta samoja ruokia. Itseäni alkaa ällöttää jo jos syön kolme päivää putkeen samaa ruokaa. Alat nyt monipuolistamaan vähän ruokavaliotasi ja unohdat ällöttävät ruoat hetkeksi kokonaan.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat