Aletaanko kokkaamaan Helsingin puistikoissa?
Voitaisiin kokeili eri tapoja maustaa lihaa ihan porukalla. Aloitetaan vaikka Hesperianpuistosta tai Töölönlahdelta?
Kommentit (4)
Tarjotaan sunnuntaina hapansilakkaa ohikulkijoille :)
Oliko tää joku vitsi, trolli vai mikä? Alkutalven räntä- ja vesisateisiin tasan viimeinen mieleen tuleva harrastus lähteä jonnekin kuraiseen puistoon grillaamaan... Suomessa on sentään kunnolla lämmitettyjä sisätiloja tätä vuodenaikaa varten, ja jos taas eräily kaamoksessa kiinnostaa, Sipoonkorvesta tai Nuuksiosta löytyy siihen sopivampia maisemia.
Liian kova haaste. Ammattikokitkin ovat joutuneet perääntymään liian eksoottisten raaka-aineiden piiritettyä kokit ja ammattilaisilla on kunnon keittiötyövälineet. Harrastekokkina saa vain niin mietoja mausteita ja tehottomia keittiötyövälineitä, että tulee vain paha mieli.
eikö ketään enää kiinnosta kokkaaminen ja maustaminen?