Roope Salminen, Aku Hirviniemi, Elias Kaskinen..seksikkäitä?!

Vierailija

Tulee kylmiä väreitä kaikista noista nimistä. Listaa voisi toki jatkaa vielä.. Pitääkö joku oikeasti noista kolmesta yhtäkään komeana, seksikkäänä, vetovoimaisena MIEHENÄ?

Sivut

Kommentit (40)

Vierailija

Kuule vitonen, ihan yleisesti tarkoitin että Suomessa on tosi huono taso komeiden miesten suhteen! Antti Reini on charmikas ja komea. Esim. Mutta että kun niitä komeitakin täällä olis mutta ne ei päädy julkisuuteen..

Vierailija

Siis ei kai kukaan aikuinen nainen pidä Eliasta seksikkäänä?! Tuntisin itseni lähinnä pedofiiliksi jos pitäisin. Minulle oli yllätys että se on tosiaan täysi-ikäinen.

Vierailija

Alu Hirviniemi on mielestäni ihan ok. Ei mikään suoperkomistus, mutta ihan perushyvä. On hänessä karismaakin.

Sen sijaan Roope S. ja Elias K. ovat mielestäni pikkupojan näköisiä taikinakasvoja. Roope kuitenkin siedettävämpi kuin tämä Elias-sikiö.

Vierailija

vetovoimaisuus erikseen mutta seksikkäitä ne ei ole. sellaisia joilla katse saa vatsanpohjassa lepattamaan. sellaisia katseita hallitsee mm Charlie Sheen, Brad Pitt ja Daniel Craig enkä laittaisi flirttiä Johnny Deppinkään kanssa hanttiin. Mulla on myös miehen lupa kuksaista Sean Connerya jos vaan käy sauma! eli se on miehenkin mielestä seksikäs mies.

muhun vetoaa huumori joten sinänsä nämä kotomaan veijarit on vetovoimaisia kyllä. 

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Roope ja Elias ihan söpöjä, Aku on ruma kuin mikä.

Kukaan ei tietenkään voi naamalleen mitään, mutta söpöä ei Roope Salmisesta saa tekemälläkään. Ei ollut aivan ensimmäisenä jonossa kun hyvännäköistä ulkonäköä jaettiin...

Vierailija

Elias näyttää 12-14-vuotiaalta. Miehekkyys kaukana. Ei ole mielestäni söpökään vaan jotenkin neitimäisen ällö. Näyttää sellaiselta, joka on voittanut junioreiden tangomarkkinoilla.

https://pbs.twimg.com/media/BqBKcEgCMAETWj5.jpg

https://pbs.twimg.com/media/COideveW8AAUXb3.jpg

http://img.yle.fi/ylex/kuva-arkisto/article8420681.ece/ALTERNATES/w580/E...

Samaan sarjaan Eliaksen ja Roopen kanssa ulkonäöllisesti kuuluu tämä Benjamin Peltonen. Yöks.

http://ellasiik.kuvat.fi/kuvat/Keikat/Elias+Kaskinen+ja+Benjamin+@+Kauppakeskus+Trio,+Lahti+(19.9.2015)/DSC_0276.jpg?img=img2048

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat