Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

En keksi yhtään. Auttakaa.

Kommentit (12)

Vierailija

Kello, vaatteita, tekniikkalegoja, pienoismalleja, leffalippuja, Steam-pelirahaa, suklaata, lahjakortti Prismaan/kirjakauppaan/urh.kauppaan.... Tai menette yhdessä syömään, teatteriin, konserttiin, seinäkiipeilemään tai laskettelemaan. Rahastolahjakin on aika makea.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Meillä poika saa uuden näppiksen kun pelaa koneella peliä, suklaata, englannin lakritsia 1kg pktin, yökkärin, kirjan aiheesta jota rakastaa ja "harrastanut" jo vuosia (linnut), Guinnesin ennätyskirjan perinteiseen tapaan ja heräostoksena nappasin ällöttävän pieru/erite-kirjan kirjakaupasta, uppoaa varmaan häneen kuin kuuma veitsi voihin:D Lisäksi vielä jotain kuten uusi peli ja plus 100e rahaa.

lahjatoivomus

Kysy pojalta toivomuksia,mieluummin haluttu lahja kuin sellainen joka on turha :)

Itse olen kysynyt lapsiltani 10 ja 7 vuotiailta toivomuksia lahjojen suhteen niin saavat ne mitä haluavat ei turhia lahjoja eikä liikaa.

Vierailija

Kysy itseltään. 

Meillä tykättäisiin rahasta, lahjakorteista, pelilahjakorteista (pleikkariin saa ostaa jotain ihme nettipeliä), urheilulahjakortti tai esim. lätkä/sählymaila/pallo. Geeliä.

Star Wars -leffalippu.

Vierailija

Me ostettiin Xbox one ja pari peliä. Tähtitaivasprojektori. Vedettävä reppu (reissuille). Mikrokuitupyyhe (ajatellen koulun liikuntatunteja, menee pienen tilaan). Joulutoivelistassa on vielä Tank-pipo, Sidemen XIX -huppari, Xbox one peleistä Call of Dutyi, Ops 3, Fallout 4, Assaslns, creed syndicate.

Vierailija

Toivoi myös uutta pelinäppäimistöä, mutta jätettiin ostamatta, kun viime vuonna sai uuden pelinäppäimistön ja kuulokemikkrofonin.

9

Vierailija

Meidän poika toivoo GoPro-kameraa, niin saa kuvata laskuvideoita. Lisäksi saa Space Rail -kuularadan, kun tykkää rakennella. Joitakin kirjoja, karkkia(ainakin Milkan Oreo-suklaata) ja vaatteita ehkä lisäksi.

Vierailija

Jonkun lehden tilaus? Pienoismallilahjakorttia minäkin tarjoan. Joku kiva kalenteri seinälle. Koripallo tai jalkapallo aikuisten kokoa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla