Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mies söi lapsen kakkutaikinan ja nyt valittaa vatsaansa

Vierailija

Leivoin lapselle synttärikakkua ja sillä aikaa kun taikina oli kohoamassa lähdin käymään kaupassa kun unohtui kakun koristeet, niin eikös mies ole sillä aika mennyt syömään kakkutaikinan melkein kokonaan! Iski kuulemma makean nälkä eikä kaapissa ollut mitään herkkua. Nyt se makaa tuolla ja valittelee kipeää mahaansa ja pyytää minua käymään apteekissa hakemassa jotain lääkettä, mutta enpäs aio mennä! Saa kärsiä kun meni taas hölmöilemään. Nyt on uusi taikina tuolla kohoamassa enkä aio jättää sitä silmistäni, kun en voi luottaa ettei tuo mies mene taas nälissään syömään uudestaan.

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

Kerro sille, et sai varmaan raa'asta kananmunasta salmonellan. 

Mikähän siinä muuten on, että jotkut ei voi syödä edes vähän raa'aksi jätettyä keltuaista keitetyssä tai paistetussa munassa, mutta taikinaa kyllä pystyy vetämään kaksin käsin?

Vierailija

Oma vikasi kun et laittanut miestäsi ulos hihnaan tai parvekkeelle kaupassa käynnin ajaksi. Pitäisi aikuisen naisen tietää paremmin.

Vierailija

Onko tämä sama ukko, joka vetäisi jäähtymässä olleet broilerisuikaleet suoraan pannulta sillä aikaa, kun olit lasten kanssa ulkona?

Vierailija

Kuinkakohan moni näistä palstan miehet huonossa valossa esittävistä jutuista on vain mammojen mielikuvitusta? Miksi joku viitsii tällaiseen ryhtyä? Onko se naisen jatkuva alemmuudentunne, joka tähän motivoi?

Vierailija

Tää on varmaan myös se, joka söi ne vanukkaat!! Luulis jo vaimon oppivan, jääkaappi tai keittiön ovi lukkoon!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat