Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Nykyään olisi hirveää käydä koulua

Vierailija

Tykkäsin aikoinaan ihan kohtalaisesti käydä koulua ja sain jopa hyviä numeroita. Nykyään jos olisin vielä lukiossa/yläasteella, olisi sinne todella veemäistä raahautua. Lintsaisin koko ajan ja joutuisin varmaan johonkin erityisluokalle että saisin edes peruskoulutodistuksen.

Kommentit (6)

Vierailija

En uskaltais. Pilottitakkien keskellä vielä muinoin menetteli, mut tää kånkan jengi on nykyään niin ahdistavaa.

Vierailija

Joskus nään unta missä oon vanhassa koulussani ja pitää tehdä jotain tehtäviä että saa todistuksen. Melkoisen rasittavia unia.

Vierailija

Katsos ap kun nykyään ei ole enää edes erityisluokkia, koska se ei ole tasa-arvoista. Parempi "integroida" erityistarpeelliset oppilaat tavallisiin luokkiin (ilman avustajia tietysti, ei sellaiseen luksukseen ole enää nykyään varaa) ja laskea koko luokan tasoa kun kaikki häiriintyvät erityisoppilaista. Onpahan ainakin tasa-arvo kohdillaan! Sitten vaan toivotaan että erityiset jotenkin rämpivät koulun läpi kertaamatta luokka-asteita kovinkaan moneen kertaan.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Miksi?

Tuntuisi turhalta. En ole varmaan tarvinnut puoltakaan niistä asioista, joita siellä opiskeltiin, enkä luultavasti tykkäisi nykyisten teinien seurasta (jos oletetaan että joutuisin sinne nuorempien sekaan).

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat