Miksi Vasemmistoa kutsutaan kommunistipuolueeksi?

Vierailija

Hehän ovat ihan yhtä kapitalistisia kuin kokoomuskin. Vasemmisto vain jakaisi sitä pientä liikuteltavissa olevaa rahamäärää hieman eri kohteisiin. Kumpikin puolue kannattaa tätä samaa talousjärjestelmää. Eikä kokoomus ole yhtään sen enemmän vapauden puolella kuin vasemmistokaan, melkeinpä päinvastoin, he haluavat että valtio pitää tavallisen kansan asoissa, vasemmisto haluaa pitää vallassa olevat rikkaat aisoissa. Vasemmisto siis puolustaa suuremman joukon etuoikeuksia, eli ovat enemmän demokratian kannalla. Tästä vinkkelistä kun katsoo, kokoomus on kommunistisempi.

Kommentit (10)

Vierailija

Ei kai kukaan kuin täysin mustavalkoisessa maailmassa elävä kutsua Vasemmistoa kommunistipuolueeksi, kun Suomessa oikeitakin kommunispuolueita on.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
lol :D rakas pieni, tekee pahaa miten selkeästi oikeasti vielä yritit.

"Rakas pieni..."

Tuo kuulostaa kauniilta, vaikka tarkoituksena olisikin olla ivallinen <3

Ap

Vierailija

Miten rikkaat pitää pitää kurissa? Vai pitäisikö kiittää siitä, että 20% maksaa 80% elämisen? Hyvinvointivaltio pyörii näillä rikkaiden rahoilla, sun 400€ kuussa ei vaikuta hiiren pieraisua mihinkään. Oletko koskaan miettinyt, miksi Suomesta lähdetään heti kun aletaan oikeasti rikastumaan?
Mutta mua aidosti kiinnostaa ap: Määrittele mikä on rikas ja mikä on sopiva veroprosentti esim. 120k vuodessa tienaaville?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat