Maria Hintikka ohjelma NYT

Vierailija

Kuka katsoi? Oletin, että läpsäisevät jne hellästi kuten moni (tai ainakin näin oletan), mutta meni kyllä pahoinpitelyn puolelle. Minä sain lapsena joskus pienen tukistuksen, mutta varsinkin tolta toiselta näytti lähtevän hiukset melkein. Ja tuo läimäytys? Kuka voisi oikeasti lyödä noin lastaan? Jos joku hullu niin tekee, tuskin edes katsoo tv:tä. Vai elänkö jossain kuplassa, koska järkytyin varsinkin tosta lyömisestä naamaan. Luulisi heille jäljetkin tosta jäävän.

Itse en käytä väkivaltaa, mutta en pidä järkyttävänä pientä tukistusta tai luunappia. Tämä oli kyllä jotain muuta. Tosin järkytti ja sehän oli tarkoitus vai?

Kommentit (13)

itku pääsi

Aivan järkyttävää katsottavaa, tuo oli väkivaltaa. Tuo oli julkinen pahoinpitely ja molempien ilmeestä näki että sattui oikeasti!!!

Vierailija

Sain lapsena selkääni, ihan aiheesta kyllä, mutta se nyt oli ihan pientä tuohon verrattuna. Sekö se pointti tuossa oli, että joku lapsensa hakkaaja nyt tuon katsottuaan tajuaa tekevänsä väärin ja lopettaa? Ja se yleisön nauru, mitä?

Vierailija

Aika kovia olivat lyönnit mutta luulisin että sellainen pienempikin läpsäisy tuntuu 30-kiloisella lapsella samalta kuin aikuisella kunnon isku. Koskaan en lastani ole lyönyt, enkä lyö. Itse sain pienenä tukkapöllyä ja remmiä ja se a) nöyryytti b) sattui 😞

äiti1234

Siis aivan ala-arvoinen keskustelu muutenkin. Naiset oikeuttavat omaa raivoamistaan jollain neurologisella poikkeavuudella, kyllä aikuisella on itsehallinnan puutteita jos vauvalle huutaa. Toiseksi tuo demonstraatio oli aivan järkyttävä, täysi pahoinpitely :(

Vierailija

Oli kyllä aika järkkyä, mutta ehkäpä se tuntuu lapsesta suhteutettuna saman kaltaiselta. Että aikuinen, oma äiti tai isä, tekee noin vaikka pitäisi olla turvallinen hahmo.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Hmm, oletteko koskaan katsoneet showpainia...?

Musta noille jäi molemmille pumaiset jäljet naamaan ja näyttivät itsekin järkyttyneiltä.

Vierailija

Miksi siellä puhutaan lastenkasvatuksesta, kun todellisuudessa kyse on aikuisten ihmisten kyvyttömyydestä (ja haluttomuudesta) hillitä tunteitaan ja tekojaan. Ihan ihmehommaa väittää, että on normaalia, että äidit suuttuu lapsilleen niin, että menee hakkaamaan tyynyjä. Kyllä kyse silloin on haluttomuudesta muuttaa toimintatapojaan, ei neurologisesta ongelmasta.

Vierailija

Turhaakin turhempi ohjelma. Maria koonnut ympärilleen työkavereita ja tässä tulos. Hakemalla haetaan somepöhinää.

Miksi muuten tässäkin stereotyyppisesti mies demonstroi hakkaajaa? Entä jos nämä olisivat olleet naisia?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat