Onko pettäminen haluttu ominaisuus miehellä

Vierailija

Eivät kai naiset antaisi heille jos eivät tykkäisi? Heillähän lienee jopa enemmän vientiä kuin uskollisilla.

Kommentit (11)

Vierailija

Tavallaan on, tavallaan ei. Naiset haluaa miehen joka on haluttu  muidenkin  naisten  keskuudessa sekä miehen joka osaa käsitellä naisia ja miehen joka arvaamaton, jossa on särmää ja pientä vaaran tunnetta. Eli sellainen mies joka on potentiaalinen pettäjä. Mutta toisaalta he haluavat että tämä potentiaalinen pettäjämies joka entinen satoja kellistänyt naistenmies olisi nyt yhtäkkiä uskollinen koska on niin rakastunut tähän naiseen ja nainen tavallaan paransi tämän naistenmiehen rakkaudellaan ja teki hänestä luotettavan.

Vierailija

Kyllä. Myös seuraavat ominaisuudet ovat korkeassa huudossa naisten keskuudessa heidän etsiessään kumppania:

-rikollisuus, mieluiten tuomittu

-väkivaltaisuus, mielellään fyysinen

-pahan hajuisuus, mielellään vaikka vanha viina ja paska

Vierailija

En oikein usko, mutta heillä on varmasti muita ominaisuuksia jotka tekevät heistä haluttavia. Pikemmin sanoisin että pettäminen ei ainakaan lyhyissä suhteissa ole mikään estävä suhdetta ominaisuus.

Vierailija

Jos miehellä on itsetunto kohdillaan ja kunnioittaa naistaan, ei tarvitse pettää. Lopettaa ensin suhteen, jos alkaa uutta hakea. Pettäminen on raukkamaista, moni katuu kyllä aidosti ,eikä toista sitä. Paatunut ihminen ei edes halua parantaa tapojaan, vaan pitää pettämistä omalla kohdallaan liki velvollisuutena.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Ne miehet pettää ketkä saa, eli pettäjämiehet ovat siis suosittuja naisten keskuudessa. Loogista, eikö?

Samaa voi sanoa naisista.

Vierailija

Työpaikalla yksi mies pettää koko ajan suhteessa ollessaan ja kun nainen saa tämän selville ja jättää on miehellä kohta uusi nainen kierrossa. Tämä mies on tuskin ollut viikkoa kauempaa sinkkuna elämänsä aikana. Tästä vielä joku nainen "kesyttää" itselleen kunnon miehen.

Vierailija

Minulle taas kaikki pelimiesmäiset siirrot on niin iso turn off ettei mikään! Ylipäätään antaisin lemput samantien jos kuulisin että mies on pettänyt jossain aiemmassa suhteessaan. Haluan rakentaa suhteeni luottamukselle ja kyllä, myös kilttejä ja ihania miehiä on olemassa! Usein sellaisilla miehillä on muutoinkin älliä, kun eivät ajattele pelkästään peniksellään.

Vierailija

Tuskin ne miehet ensimmäisenä mainostaa, että ovat pettäjiä. Ovat vaan niin sukkelia suustaan ja hyvännäköisiä, että pääsevät naisten pöksyihin. 

Terveisin Naispelko22

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat