Miten saisin mieheni suostuteltua nuolemaan

Vierailija

Anusaukkoani?

Kommentit (11)

Vierailija

Ehkä jossai kännipanon yhteydes.mut vaatii täydellisen pesun.voisit olla persepystyssä.myös jotai seksiasu catsuit toimis.mahan alle tyyny ni nostaa persettä paremmin ylös.ni tosta vois alottaa ehottaa .ett lipaisetko sitä toistaki?

Vierailija

Näytät mallia. Odota että mies ei ole pariin päivään käynyt suihkussa ja sitten nuolet persreiän puhtaaksi ja imet palleja. Näin mieskin ymmärtää että noin helppoa se on eikä haittaa vaikka vähän paska narskuu hampaissa. Sitten menet ja pussaat anoppia poskelle...

Vierailija

Sain luovan, Niksi-Pirkan innoittaman idean. Eli otat vanhat sukkahousut ja leikkaat niihin peppureiän paljastavan aukon. Laitat ne jalkaasi ja pikkarit jätät tietysti pois. Sitten vaan peppu tarjolle. Eiköhän siinä ole vinkkiä kerrakseen jos ei suoraan kehtaa pyytää. On vain yksi mutta. Mies voi ymmärtää väärin ja tuikkaakin munansa sinne.

Vierailija

Nouse 69:ssä istuvaan asentoon miehen kasvoille ja tarjoa peppua nuoltavaksi. Mies hoitaa loput. Jos olette vielä pienessä maistissa, mies tarttuu tilaisuuteen todennäköisemmin. Ja muista voihkia sitten kun mies nuolee oikeaa kohtaa, että tietää toimivansa oikein.

Ruhtinas

Nuolen naisen pillua jos nainen on ulkoisesti kiihoittava.Nuolen myös persettä jos nainen on aivan saatanan kuuma.Myös suutelen siinä tapauksessa.Muuten työnnän kullin kurkkuun ja annan satsin tulla naamalle.Pusun saa poskelle kun lähden ovesta.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat