Pakko avatua työkavereista!

Vierailija

Ei voi olla totta miten paskaa töissä käynti on. Tässä perusasetelma:

Ensinnäkin siellä on tämmöinen wannabe-malli muija. Toki hän on todella nätti, mutta muuten hän on täysin hyödytön. Hän on jatkuvasti laittamassa tukkaansa ja meikkaamassa. Hän on todella itsekeskeinen, eikä varmaan kertaakaan elämässään ole huomioinut yhtäkään muuta ihmistä. Tyhmä kuin saapas ja monesti ihmettelen miten hän muistaa edes pitää hengitystä yllä.

Toinen työkaveri on hänen täydellinen vastakohta. Varmasti fiksuimpia ihmisiä mitä maa päällään kantaa. Hänellä olisi rajattomasti työvaihtoehtoja, mutta silti hän työskentelee meidän kanssamme. Ulkonäöllisesti hän on kyllä skaalalla 1-10 jossain 0:n seudulla, käy _todella_ harvoin suihkussa, enkä usko että hän ajelee karvojaankaan. Epäilen myös, että hän voisi olla lesbo, koska aina kun menemme rauta/tekniikkakaupan ohi niin hän alkaa vonkumaan kuin kissa kiimassa.

Mutta tämän kruunun jalokiven on oltava se pilvipää. Eikä tämä ole mikään keskinkertainen kohtuukäyttäjä. Hän on pilvessä kun tulee töihin, kun on töissä ja kun lähtee töistä. Ei varmasti ole nähnyt selvääpäivää kymmeneen vuoteen, vaikka ikää on vasta 22! Pukeutuu kuin hippi 60-luvulla ja tuo sen jättiläiskoiran aina töihin. Joka päivä joudun kattomaan tätä suunnattoman suurta tanskandoggia joka kävelee ympärinsä puolipilvessä passiivipolttamisen takia. Välillä jopa tuntuu, että se koittaisi jutella, mongertamalla kummallisesti. Ja tämä hippi koirineen ovat jatkuvasti nälkäisiä ja meidän pitää pysähtyä pikaruokaravintoloilla jatkuvasti. Joka vitun päivä.

Niin, työkseni kuljetan näitä idiootteja pakussani ja me yritämme ratkaista mysteereitä ja muuta paskaa.

Kommentit (7)

Vierailija

Englanniksi pyörinyt netissä kauan, jos joku ei tajunnut niin se on Scooby Doon blondi jätkä, oliko nimeltään Fred?, joka avautuu.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat