Tuliko minulle maksuhäiriömerkintä?

voipeeeeee

Otin siis 20e pikavipin yli kuukausi sitten. En ole saanut postissa mitään maksukehotusta tms. Sain äsken tekstiviestin, että "maksukehotus-maksuhäiriömerkintä", ja että lasku täytyy maksaa heti. Katsoin sähköpostiin ja sinne on kyllä kehotuksia tullut, mutta postissa ei yhtäkään. Tarkoittiko tuo tekstiviesti siis, että minulle tuli maksuhäiriömerkintä? :( Maksoin laskun heti ja harmittaa jos tuli maksuhäiriömerkintä vaikka olisi ollut rahaakin maksaa. En muistanut edes koko laskua.

Kommentit (9)

Vierailija

No ei tullut mitään merkintää. Se on aina oikeuden prosessi ja kestää kuukausia. Se oli vaan firman näppärä uhkaus että sai sut maksaan äkkiä laskun pois

Vierailija

Ei tullut merkintää ei hätää! :) siinä menee melkeinpä puolisen vuotta ennenkuin merkintä tulee. Jotkut firmat vaan ovat sellaisia että eivät laita lainkaan postin kautta laskua joten kannattaa olla tarkkana:)

Vierailija

Joo ei tosiaan. Prosessi menee tässä järjestyksessä. Lasku - muistutus - 2. Muistutus- perintä - perintätoimiston muistutukset joita voi tulla useampia. Tämän jälkeen saatavat siirtyy käräjäoikeuteen josta tulee ilmoitus tässä vaiheessa lasku on vielä mahdollista maksaa ilman maksuhäiriömerkintää.
Lopulta oikeudenpäätöksellä lasku siirtyy ulosottoon.

Vierailija

Outoa..... etkö lue aähköpostia päivittäin tai edes viikottain. Kun nyt vasta yli kuukausi pikavipin ottamisesta, huomasit sähköpostissa viestit.

Vierailija

Eihän postilakon vuoksi ole tullut muitakaan laskuja! Jos sait ne sähköpostiin, niin olet varmasti joutunut hyväksymään ehdot, joissa on kerrottu, että laskut tulee antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat