Mitkä veitset sinulla on käytössä?
Nyt ei sitten valehdella, kiitos.
Itselläni on käytössä Japanialainen santoku, eurooppalainen santoku, Eurooppalainen kokkiveitsi, Japanialainen kokkiveitsi, 2 lihaveistä, pilkkomisveitsi (japanissa kutsutaan kirveeksi) kasvisveitsiä, sekä fileerausveitsiä. 2 timanttiteroitinta sekä perinteiset teroittimet, miten teillä?
Kommentit (12)
Yhdellä pärjää ja se on Rambo-puukko.
Mulla on Marttiinin veitsisarja, hankittu vuonna 1989. Siis kokkiveitsi, kalaveitsi ja lihaveitsi. Juuresveitsi siitä on kadonnut, sen olen korvannut Fiskarssilla. Sitten on Fiskarssin sahateräveitsi ja Victorinoxin tomaattiveitsi.
No ainakaan "Japanialaisia" ei ole yhtään.
Leipäveitsi unohtui joka on saksalainen.
ap
Setti Zwillingin veitsiä ja Blumenthalin veitsiä. Ainoat jotka sopii mun käteen. Zwillingit jo 20 vuotta vanhat, hyvin toimii edelleen.
Vierailija kirjoitti:
No ainakaan "Japanialaisia" ei ole yhtään.
Japaniassa tehdään muuten ehkä parhaimmat veitset. Kaupan peltiveitset maksavat 20 euroa ja todelliset Damascukset 200.
ap
Fiskarsin kokki-, juures, tomaatti- ja kuorintaveitset
Fileointiveitsi on keltakahvainen.. merkkiä en nyt muista. (Veitsilaukku on muualla, niin en voi tarkistaa.)
Suunnitelmissa on vielä hankkia laadukkaampia veitsiä.
Marttinin veitsiä kaikki muut paitsi pieni juuresveitsi on fiskarssin. Marttinien hinta laatu suhde on hyvä. Suosittelen. Saa ihan isommista marketeistakin ostettua.
Halpa-hallista justiin ostin tuommoisen 8€ sarjan jossa on haarukat, lusikat ja veitset, kun rupesi kyllästyttämään tiskata kertiksiä.