Minkä ikäiset lapset nykyisin leikkii barbeilla?

Vierailija

Minkä ikäiselle tavallisesti ostetaan barbi joululahjaksi?

Itse sain ekat ns muotinuket (taisi olla daisy eikä barbi) joskus 7-vuotiaana. Niillä leikittiin 11-12 vuotiaaksi kavereiden kanssa, kauemmin sitten pikkusiskon kanssa.

Kommentit (3)

Vierailija

Itse leikin parhaan kaverini kanssa jopa 14-vuotiaaksi, olimme mielikuvitusrikkaita. Viimeiset vuodet leikittiin tietysti vähän "salaa", koska se ei tietenkään ollut coolia, kun samaan aikaan kaikki kertoivat juttuja viikonloppukännäilyistään ja muutenkin oli teiniuho päällä. Näin jälkeenpäin ajateltuna pitkässä lapsuudessa ei ollut mitään vikaa, niitä ns. cooleja asioita on ehtinyt harrastaa ihan riittävästi myöhemminkin.

Nykyisistä lapsista en uskalla arvailla mitään, ehkä kannattaa tiedustella lapsen omia toiveita.

Vierailija

Sanoisin 4-9 vuotiaat. Oma tyttöni on t täyttämässä 11 v (neljännellä). 9 v vielä leikki legoilla ja barbeilla jne. 10 v iässä vähentynyt jo kovasti. Meillä pienempiä sisaruksiakin, mutta ei ole vaikuttanut asiaan. Lelut on siis esillä koko ajan. Harrastaa paljon muuta, kavereiden kans ennemmin tekivät koruja, värittivät, lakkaavat kynsiä jne. Suuri osa ajasta on meillä mennyt urheiluun. En tiedä vaikuttaako se sitten. Myös kirjoja lukee paljon. Kaverisynttäreillä ei myöskään lelulahjoja ole ollut pariin vuoteen. Enemmän pinnejä, huulirasvoja, vaatteita, vihkoja&kyniä, avaimenperiä jne isompien juttuja. Myöskään joululahjalistalla ei ole ollut leluja, tänä vuonna tuskin on avannut edes lelulehtiä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat