Mitä eroa on paahtopaistilla ja sisäpaistilla?

Vierailija

Saman hintaisia ja tarjouksessa.

Kommentit (6)

Vierailija

Kysyin kerran lihatiskiltä ja sain neuvoksi, että paahtopaisti sopii paremmin kokonaisena paistettavaan paistiin, kun taas sisäkaista kannattaa käyttää ruokiin, jossa paisti leikataan kuutioiksi, esim. palapaistiin tai karjalanpaistiin.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Kysyin kerran lihatiskiltä ja sain neuvoksi, että paahtopaisti sopii paremmin kokonaisena paistettavaan paistiin, kun taas sisäkaista kannattaa käyttää ruokiin, jossa paisti leikataan kuutioiksi, esim. palapaistiin tai karjalanpaistiin.

Ei kannata, koska sisäpaisti kuivuu.

Mies

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kysyin kerran lihatiskiltä ja sain neuvoksi, että paahtopaisti sopii paremmin kokonaisena paistettavaan paistiin, kun taas sisäkaista kannattaa käyttää ruokiin, jossa paisti leikataan kuutioiksi, esim. palapaistiin tai karjalanpaistiin.

Ei kannata, koska sisäpaisti kuivuu.

Mies

 

Miten se kuivuu, jos tekosellaan on karjalanpaisti/palapaisti? Jossa siis lihat ui liemessä...?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat