Jääkaappi hajosi sähkökatkoksen takia, kuka korvaa?

Vierailija

Eilen oli sähkökatko, kesti 5minuuttia. Kaikki sammuneet laitteet menivät takaisin päälle. Aamulla huomasin että jääkaapissa palaa valo mutta ei toimi. Eli lähes koko sisältö roskiin!! Kävin juuri torstaina kaupassa ja olin ostanut ainakin 20€:llä maitotuotteita, valmistanut ruokaa viikonlopuksi yms. Että ärsyttää! Kuka on vastuussa ja korvaa? Parasta kun seur kerran pääsen kauppaan vasta maanantaina..

Kommentit (10)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Taloyhtiökö ei ole mitenkään vastuussa? Korvaako vakuutus myös jääkaappin sisältöä?
No jos sulla siellä on kuutio venäläistä kaviaaria ja laatikollinen kallista samppanjaa, niin tuskin, jos et ole siitä erikseen neuvotellut. :)

Vierailija

Ei kukaan. Yleensä vakuutuksissa on niin iso omavastuu että tuollaista ei kannata lähteä edes hakemaan. Jos kaappi on uusi niin se toki korvataan tai korjataan takuusta mutta ruokia ne ei korvaa. Jos asut vuokralla niin vuokranantaja hommaa/korjauttaa kaapin, jos on oma niin itse saat senkin korjauttaa tai uusia.

Elämä on.

Vierailija

Miten niin kauppaan pääsee seuraavan kerran vasta maanantaina? Elämä nyt välillä yllättää ja silloin täytyy muuttaa suunnitelmia. Oliko lämpötila edes ehtinyt laskea niin paljon, että ruoat pilalla, jos et kerta ovea avannut? Olisit siirtänyt ruoat ulos kylmään. Ja jos sun jääkaappi tuommoisesta meni rikki, niin se olisi hajonnut ihan kohta itsekseenkin.

Vierailija

Riippuu, mikä vikana, mutta kylmälaitteita kannattaa usein jopa korjata. Ja kotivakuutus on sitä varten, korvaa kyllä myös ruokia.

Kokemusta on.

Vierailija

Ei tuota vahinkoa kukaan korvaa ja piste. Korvaus on se että kaapin kunnostus korvataan ja kaapin sisältö korvataan. Siis rahallisesti.

Soita jollekkin korjaajalle ja kysy että millaisen vian tämmöinen ylijännite tai alijännitepiikki (?) voi aiheuttaa. Tuskin se koko kompressoria polttaa vaan jonkun yksityiskohdan ?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat