OKT-asujat, pidättekö ovia lukossa?

Vierailija

Kotona ollessamme, meillä on aina ovet auki, siis ei lukossa. Asumme isossa kaupungissa, ei kuitenkaan ihan keskustassa.

Sivut

Kommentit (21)

Vierailija

Asun maalla ja lukossa on. Jopa täällä voi mikä tahansa ääliö tupsahtaa ovesta sisään tosta vaan. Reippaasti vanhaan maalaistapaan ovi auki vaan omin luvin, mitä siinä turhia koputtelemaan!

Vierailija

Tähän asti on ollut auki, mutta jos tähän kaupunkiin vastaanottokeskus perustetaan, niin sitten pitää ruveta pitämään lukossa.

Vierailija

Pidän etuoven lukossa.

Kyseessä on vaan riskin pienentäminen. On semmoinen ensimmäinen puolustusmuuri mihin mahdollinen hyökkääjä törmää. Yllätyshyökkäyksen vaara on pienempi.

Asun pikkukaupungin taajamassa.

Etuovi on lukossa joustavasti ja nyt ei ole lukossa.

Vierailija

Nyt olemme alkaneet pitää lukossa, kun lähelle tuli vok. Jotenkin tuntuu pahalta myöntää, mutta tästä johtuu se, että ovet ovat nyt lukossa, vaikka olisimme kotonakin.

Vierailija

Vähän miltä tuntuu. Öisin on aina ovet lukossa ja häläri päällä. Kesällä kun porukka ravaa sisältä ulos, niin ovet ovat auki, mutta muuten ne ovat lukossa. Pääkaupunkiseudun reunamilla asutaan.

Vierailija

Aina on ollut lukossa. Ei pelkästään epämääräisten hiippareiden pelosta, vaan myös siksi, etten halua sen enempää jehovantodistajien, kaupustelijoiden tai naapureidenkaan marssivan sisälle tuosta vain. Varsinkaan kaupustelijoiden. Jehovantodistajat kai sentään koputtavat ensin.

Vierailija

Kyllä haluan pitää lukossa, mutta mun törppö mieheni availee kyllä ovien lukituksia niin että olen muutamaan otteeseen saanut aamulla huomata, että näköjään on olleet avoimet ovet taas koko yön. Hänestä vissiin helpompaa kulkea, kun ovet ovat lukitsematta. En tajua tätä ja nalkutan tästä säännöllisesti.

Asumme pienessä kaupungissa tiheään asutulla omakotitaloalueella.

Vierailija

Asumme pienkerrostalossa keskustassa ja aina kesällä ovi renkottaa auki päivät pitkät (sisäpiha). Näin talvella ovi on kiinni ja lukossa.

Monilla naapureillakin on kesällä ovi auki kun kaikilla aukeaa ulko-ovi omalle kuistille/terassille. Ei kyllä uskoisi että asumme keskisuuren kaupungin keskustassa :)

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat