kaverini ei enää ole kuuma

Vierailija

En ymmärrä, miksi ihminen ei halua näyttää parhaimmillaan.
Hygienia ja paino on yhä ok, mutta hiukset ja vaatteet, yök. Nuorempana oli vähän sellainen muusikkotyylinen. Nyt sillä on esimerkiksi tavalliset farkut, jotka on hieman liian kireät ja hieman liian lyhyet lahkeet. Hiukset on periaatteessa siistit, mutta outo malli hapsottaa.
Mitä hittoa on tapahtunut! Oikeasti mietin, haluavatko jotkut alitajuisesti näyttää huonommilta kuin ovat, ja mikä syy siihen voisi olla.

Kommentit (12)

Vierailija

Voi ei, nyt tuli myötähäpeä aloituksesta.

Aloittajalla on huono itsetunto, joka on sidoksissa muun muassa ulkonäköön ja kenties merkkeihin kuvitellusta varallisuudesta ja muista asioista, joiden kuvittelee tuovan arvostusta. Kovin syvällinen ei elämänkäsitys ole.

Jos joku pystyy keksimään lauseen "En ymmärrä, miksi ihminen ei halua näyttää parhaimmillaan" (??), kannattaisi todellakin miettiä arvoja ja elämää uusiksi.

Voi voi.

Vierailija

Aloittaja paljasti viimeistään tässä vaiheessa, miksi on halunnut olla jonkun kaveri.

Jotkut jäävät elämään teinielämää koko iäksensä.

Vierailija

Se on se vanha totuus, että jos ei pysty ilman ripsiväriä viemään roskista eikä olemaan koskaan ruma, pääkopassa on jotain vialla.

Samaan sarjaan kuuluu se, että työhaastatteluun ja linnan juhliin pitää osata pukeutua.

Samoin treffeille. Eikä se merkitse mitään uusia vaatteita.

Vierailija

Mä pukeudun hyvin, meikkaan, laitan hiukset ym. Ajatus, että lakkaisin näin tekemistä tuntuu oudolta. Minulla ei ole pinnalliset arvot. Korreloiko pukeutuminen ym. arvoja. Outoa jos näin on.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat