Onko enää olemassa nuoria naisia jotka eivät ole pilanneet älykkyyosamääräänsä tv-viihteellä ja pintaliitelyllä?

Seuraa 
Liittynyt10.10.2015

Niin...Arkipulla suhteita en jaksaisi kyllä millään, ja vaikea on ollut muutamalle kandidaatille selittää etten ole tuollainen ihminen, enkä heistä löydä sen takia mitään mielenkiintoista. Jos puheen aiheet liikkuu tanssiin tähtien kanssa, mitä tänään syötäisiin ja leivottaisiin sekä joskus harvoin jossain "on se elämä ihmeellistä kun tuokin juttu sattui" -tyyppisillä pintatasoilla niin en ymmärrä mitä yhteistä meillä voisi olla.

Seksikin maistuu moisen ihmisen kanssa aivan puulta lopulta vaikka olisi erityisen hyvännäköinenkin nainen.

Se ei tarkoita että pitää olla jännittävä jne. koska arvostan naisessa rauhallisuutta, mutta mielikuvitusta, älliä, rentoa asennetta ja huumoria ennen kaikkea tulisi olla.

Kommentit (2)

Vierailija

Tulet huomaamaan, että täällä ei tuollaisia naisia ole. He käyvät museoissa, taidenäyttelyissä, oopperassa ja teatterissa. Lukevat sivistääkseen itseään jatkuvasti ja heidän älykkyys on mensan testeissä todettu neron tasoiseksi. He kuuntelevat myös klassista ja jazz musiikkia, käyvät konserteissa kuuntelemassa tuota musiikkia. 

Televisiota he eivät omista ja netistäkin katsovat korkea kulttuuria sekä laadukkaita dokumentteja maailmanpolitiikasta.

On kuitenkin yllättävää kuinka harvinaista on löytää tuollainen nainen tai edes tuntisi sellaista.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat