Eläinpoliisi-ohjelmat

Vierailija

Meneekö noi Jenkkeihin sijoittuvat Eläinpoliisi-ohjelmat välillä vähän liian pitkälle? Äskenkin yrittivät pelastaa kaikin keinon hevosen joka pian vain kuoli heidän käsiin. Todella hienoa kun on eläimiä varten oma viranomainen ja tekevät ehdottomasti tärkeää työtä mutta joskus se lopetuspäätös olisi eläimelle parempi.

Kommentit (2)

Vierailija

Niissä ohjelmissa aläimet on usein vaan niin nälkiintyneitä, että eivät jaksa liikkua. Eivät siis välttämättä ole sairaita.

Kyllä eläinkin ansaitsee mahdollisimman hyvän hoidon, kun se on sairas. Ei ihmisiäkään lopeteta, jos sairastuvat vaan elämänlaatua yritetään kaikin keinoin parantaa. Jos eläimellä on hoidon jälkeen vielä monta vuotta hyvää, kivutonta ja vaivatonta elämää jäljellä niin miksi ei sitä hoidettaisi?

Vierailija

Tarkoitin lähinnä jos eläimestä näkee että se ei enää selviä kuten oli ihan helposti nähtävissä mm. Tänään katsomassani pätkässä. Hevonen kuoli pian siirron jälkeen mutta se olisi ehditty lopettaakin jo aiemmin. Muuten tottakai pitää antaa mahdollisuus mutta mielestäni välillä viedään ihan liian pitkälle. Hienoa työtä tekevät ja ehdottomasti parempi noin päin kuin taas Suomessa kun eläinsuojelu on todella huonolla valtion puolelta :/

Ap

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat