Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Nykyajan missien pituus lyhentynyt.

Vierailija

Näistäkin suurin osa on alle 170cm. Jess! Vihdoinkin mäkin voin sanoa olevani missin mitoissa, 164cm pitkä kun oon. ;-D

http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1448359770291.html

Kommentit (13)

Vierailija

Pakko joustaa pituudessa, kun osanotto niin heikkoa nykyään missikisoihin, toista se oli ennen kun oli varaa mistä valita. Kisat voi myös voittaa joku persjalkainen hevosnaama, kun ei parempaa löytynyt.

Vierailija

Yritit varmaankin sanoa, että nykymissit ovat lyhyempia kuin edeltäjänsä. tuskinpa he missään mehupuristimessa ole joutuneet nököttämään.

Anastasia
Seuraa 
Liittynyt11.10.2015

Mun mielestä on tosi kiva, että ollaan joustavampia missien suhteen :) tosin olen silti sitä mieltä, että tällaiset kauneuskisat on tosi esineellistäviä .. :/

A lion never loses sleep over the opinions of sheep.

Vierailija

Niin jossain Suomen tasokkaissa kisoissa, joihin ei kukaan järkevä edes halua. Miss Universumit menee edelleen siellä lähempänä 180 senttiä.

Vierailija

No onko pikkasen eri asia muutenkin entisajan Miss Suomi -kilpailijat kuin nykypäivän Miss Helsinki -kilpailijat :D vaikka kyllähän lyhyitä esiintyy joka kauneuskilpailuissa kyllä entistä enemmän

Vierailija

Milloin viimeksi suomalainen pärjäsi universumkisoissa? 90-luvulla? Olisikohan jokin syy-yhteys suomimissien tason ja pärjäämisen välillä? :D

Vierailija

Pitemmät menevät tietty malleiksi, jos suinkin vain pääsevät -  ja siellä missimaine on suorastaan vahingoksi. Ja vielä se, että missillä pitäisi olla suhteellisen sopusuhtaiset, symmetriset kasvot (eli kansan suulla: pitää olla kauniskasvoinen), malleilta taas vaaditaan joko helvetillistä muuntautumiskykyä tahi sitten erittäin persoonallista ulkonäköä ( ai saatana, kun naurattaa vieläkin Benedict Cumberbatch Zoolander 2:en trailerissa 'uutena supermallina')

Niin että sekin karsii missejä ja lyhyemmätkin pärjää. Ihan hyvä juttu.

Vierailija

Tittelien arvo nykyään sama kun saisi palkinnon jostain muropaketista. Joskus hävettää mitä porukkaa tonne maailmalle lähetetään Suomea edustamaan, paikallinen Siwan kassa näyttää paremmalta.

Vierailija

Ei sille mitään voi, että pitkä on kauniimpi kuin lyhyt, mutta se on ihan eri asia onko asialla jotain väliä! Kamalaa tuollainen lihatiskimeininki, jossa ihmisten ulkonäköä arvioidaan kuin näyttelyeläinten vastaavaa. Pitää olla aika tyhmä, jotta tuohon leikkiin lähtee, pituuden yhteydestä järkeen en osaa sanoa mitään.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat