Mikä aine ohuessa kumihanskassa aiheuttaa allergiareaktion kun ei ole lateksiakaan?

Vierailija

Vielä ohuempi violetti hanska (joka myös paljon kalliimpi) ei aiheuta mitään-
Molemmat nimellä toimenpidehanska tms.

Kummassakin lukee, että ei sisällä luonnonkumia

Kommentit (9)

Vierailija

Hajuste? Katso mitä sisältää pussinkyljestä, vertaile hanskoja tee niistä johtopäätöksiä. Mikä muu yleensä aiheuttaa hanskoissa allergiaa kun kumi. Missä maassa valmistettu onko suojattu jollain homeenestoaineella formalhydellä vai mikä liekään jne katso kemikaalikoktailista(nettisivu) jos olisi vinkkejä. Tässä elämänkoulu arvauksia.

Vierailija

Nämä violetit on sellaisia joista otettu kaikki "ylimääräinen" pois. "nitrile" tms, tätä sanaa ei noissa allergisoivissa ollut (mitähän tarkoittaa?)

Vierailija

Käytätkö hanskoja, joissa on puuteria? Voit myös olla allerginen vinyylikäsineille, mikä on kyllä todella harvinaista. Violetti hanska on todennäköisesti nitriiliä, se sopii melkein kaikille, koska ei allergisoi.

Vierailija

Kummassakaan ei mielestäni ole mitään puuteria, olen vasta aloittanut opiskelun alalla, joten ei ole muista hanskoista kokemusta, joten en ehkä tiedä mitä tarkoitetaan puuterilla. Käsiin ei jää ainakaan mitään puuteria.

Googlesta löytyi, että noissa vinyylihanskoissa olisi bentsisotiatsolinonia säilöntäaineena joka allergisoi, ei siis itse vinyyli.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat