Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

isis videossa vihollisena suomi myös

Vierailija

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015112520724903_ul.shtml

 

Joka tuutista hoetaan että isis olisi muka heikompi kuin koskaan. Nyt se on saanut taistelijoita ympäri eurooppaa turvapaikanhakjoiden mukana ja yleensä osa pakolaisstatuksen saaneista tai heidän jälkeläisistäänkin radikalisoituu jossain vaiheessa, niin isisillä on kohta eurooppa hallussaan. Että tällaistä järkevää politiikka tämä suvaitsevaisuuspolitiikka on.  Vai onko joku eri mieltä? Me tavalliset suomalaiset saadaan täällä sitten pelätä että milloin räjähtää eka pommi. Kärsitään myös kaikki muutkin lieveilmiöt. Miksi ongelmia ei ennaltaehkäistä, miksi oman maan kansalaisia ei suojella. Nytkin näyttää siltä että suurimman suojelun saavat turvapaikkakeskuksissa asuvat, meidän (itselläni ei ole mutta yhteiseksi koen asian) nuoret tytöt näyttävät olevan vapaata riistaa. Ja pakolaisleirit ovat pullollaan niitä pieniä tyttöjä joita kuuluisi eniten pakolaisista suojella, koska tyttöjen asema sielläkin varmaan huonompi on kuin muiden. Eurooppa unohtaa suojelun ja avun tarpeessa olevat tytöt ja nuoret naiset, sekä kotimaassa että leireillä ja sota-alueilla, muille riittää kyllä suojelua ja hoivaa. Tältä se minusta näyttää.

Kommentit (5)

Vierailija

Jos ISIS alkaa täällä riehua, niin juotetaan kaikki kantasuomalaiset känniin. Voi nimittäin mennä terroristeilla sormi suuhun, kun impulsiivihäiriögeenin omaavat suomalaiset alkaa rähistä.

Vierailija

Isis on kohta nujerrettu joten tuskinpa meillä erityistä hätää enää on. Suurin uhkamme on edelleen taantuva talous ja työttömyyden kasvu.

Mikki-Hiiri
Seuraa 
Liittynyt25.11.2015

Mietippäs ap millä isis rahoittaa touhujaan, jep öljyllä :) ja ne on menettäny sitä ihan helvetisti pommituksien takia. Että toki niistä on vielä uhkaa mutta jos tätä menoo niitä pommitetaan nii ei kovin kauan nekään pärjää.

Vierailija

Hyvässä seurassa ollaan, ei huolta. Daesh uhoaa mutta on kuivettumassa pois. Totta kai ne viimeiseen asti yrittää aiheuttaa pelkoa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat