Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Zoob palat

Vierailija

Kokemuksia kaipaisin Zoob palikoista. Onko hyviä? Kannattaako ensin ostaa peruspaloja vai joku tietty paketti (auto, robotti tm). Onko kaikissa pakkauksissa ohjeita mukana?

6v pojalle joululahjaksi näitä mietin.

Kommentit (8)

Vierailija

Meillä on peruspaloja ja kaksi isompaa pakettia auton osia ja peruspaloja. Autopaketissa tulee mm. renkaita mukana. Lapset 6 ja 8v

Vierailija

Tekeekö semmosella pienellä paketilla mitään vai kannattaako heti ostaa joku missä paloja enemmän? Poika tykkää mm. dinosauruksista ja roboteista, toki autoistakin.

Vierailija

Ostaisin isomman. Pienissä paloja on aika vähän. Peruspaketti paloja ja siihen lisäksi vaikka jokin muu. Jos haluaa paloista itse rakentaa vaikka robotin näköisen niin paloja menee paljon ja noissa pienemmissä paketeissa esim. auto on paloja tosi vähän. 

Nro. 1

Vierailija

Kiitos Nro 1! Ostan siis ainakin jonkun ison paketin ja sitten lisäksi ehkä muuta. Hyvä että isoissa paketeissakin on ohjeita niin pääsee alkuun, myöhemmin varmaan keksii itsekin miten niitä voi rakennella.

Vierailija

Meillä päiväkodissa ovat aina käytössä! Yhtä suositut ku legot ja rakentelumagneetit. Toki tarvii olla reilusti ja pyörät hyvät.

Vierailija

Mä en ollut aikaisemmin ees kuullut näistä, nyt näin sattumalta kuvan! Legoista lapsi tykkää kovasti niin toivon että näistäkin innostuis!

Vierailija

Päiväkodin eskarissa pojat on ihan innoissaan näistä, ovat leikkineet koko syksyn ajan vapaat leikkiajat zoobeilla. Perusosia on paljon ja niiden lisäksi renkaat on olleet ahkerasti käytössä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat