Sokerin pH-arvo

Vierailija

No siis mulla on kemian koe tiistaina, ja uskon ett kysytään eri aineiden pH-arvoja. En siis yhtään tiedä, mitkä aineet on mitäkin. Onko siis esim. omena hapan vai emäksinen? Ja se sokeri, sen pH-arvon tietäminen olis varmaan tärkeintä.

Kommentit (3)

Vierailija

Mieti, miltä asia maistuu; esim. omena maistuu kirpeältä = hapan.

Happamia aineita ovat esim: omena, sitruuna, limsat, eli ns. Kaikki kirpeä. Emäksisiä on esim . lipeä ja pesuaineet.

Sokeri ei ole hapan eikä emäksinen! Sokeri ei liukene veteen = ei ole hapan eikä emäksinen. Vain ioniyhdisteet liukenevat veteen.

Voin vastata kysymyksiin jos sinulla niitä on :) tsemppiä kokeeseen!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat