Johtaako se, kun naiset on puettuina kaapuihin, siihen, että miehistä tulee aggressiivisia?

Vierailija

Kun turhautuvat siihen, että ei ole mitään "katseltavaa"?

Eikö juuri noissa maissa ole aina jotain sotaa tai terrorismia meneillään?

Kommentit (7)

Vierailija

Seksuaalinen turhautuminen terrorismin syynä? Hmm... Voihan tuossa olla perää. Eikös ne itsemurhapommittajat toivo pääsevänsä paratiisiin panemaan jotain neitsyitä tai sellaista niille on luvattu. Helpompiakin keinoja olisi saada pimperoa.

Vierailija

Joo, siinä on suora kausaalisuhde eikä yhtään mitään muita vaikuttavia taustatekijöitä vaikuttamassa.

Älkää ny viittikö. On se hyvä, että av-mammat ratkaisee terrorismin syytkin ihan tosta vaan.

Vierailija

Jos ikänsä näkee vain kaapuihin puettuja naisia niin mitä luulet että tapahtuu kun paljasta pintaa on yhtäkkiä joka paikassa.

Vierailija

Tuttavani on vierastyöläisenä Saudi-Arabiassa ja hänen kertomansa mukaan naisten abayapakko ja sukupuolten tiukka erottelu on johtanut siihen, että useat miehet eivät yksinkertaisesti osaa suhtautua naisiin. Lievimmillään se on pakkomielteenomaista naisten tuijottamista, kun taas epätoivoisimmat soittelevat randomilla valittuihin numeroihin sen toivossa, että toisessa päässä vastaisi nainen. Jos näin käy, mies soittelee samaan numeroon tauotta eikä usko kieltoja ja jatkaa siitäkin huolimatta, että puheluihinsa ei enää edes vastattaisi. Tiukka kontrolli ei siis millään lailla ole suitsinut miesten käytöstä vaan pikemminkin he ovat luisuneet täysin toiseen ääripäähän, jossa sekoavat heti naisen nähdessään.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat