Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mies jättää keskenmenon saaneen naisen yksin itkemään kipujen kanssa, mietteitä?

Vierailija

Jos on siis naimisissa oleva pariskunta joka on yrittänyt lasta jo pidempään? Ja kun nainen itkee seuraavana aamunakin vielä kun olisi menoa, mies käskee vaan ryhdistäytyä ja mennä, vaikka nainen sanoo että on niin paha olla ettei pysty olemaan?

Onko tosiaan niin, että syy on kokonaan naisen ja mies ei tee mitään väärää? Tuntuu vain olevan palstan mielipide.

Sivut

Kommentit (34)

Vierailija

Mies on järkevä: asia ei vinkumisella muuksi muutu ja se tuntuu joka tapauksessa pahalta vielä pitkään. Silti elämä ei pääty siihen. Jos on niin paha olo, että ei pysty olemaan, niin ehkä ei kannata enää yrittää uutta raskautta, koska sen lapsen kanssa vasta vaikeaa onkin.

Jos lasta on yritetty hoidoilla vähintään 15 vuotta, niin ymmärrän naista. Muuten en.

Vierailija

No, itsehän se nainen on valinnut puolisokseen tunnekylmän vätyksen.
Ja joitain pakollisia menoja joutuu valitettavasti hoitamaan muutkin ihmiset ties millaisen suru-uutisen jälkeen.

Vierailija

No kaikki käsittelee asiaa eri tavalla, varsinkin jos raskaus oli kovin alussa niin ei ole mieltä jäädä rypemään. Todennäköisesti mies yrittää vain kannustaa eteenpäin. Jos on seuraavana päivänä tärkeä meno, niin miksi jättää se yksittäisen tapahtuman vuoksi? Iso side housuihin ja vähän meikkiä ja buranaa.

Vierailija

Mun äiti kuoli ja menin seuraavana päivänä pankkiin heti aamulla ja sen jälkeen kokoukseen, kun oli pakolliset menot. Olenko siis tunnekylmä? Olisiko pitänyt jäädä sohvalle voihkimaan? Tässä ap tapauksessa ei edes ollut kyse vielä ihmisestä.

Vierailija

Ei ole minusta kyse vaan ystävästä. Ja lasta oli yritetty hoidoilla, eikä ollut enää keskenmenon jälkeen varmaa tuleeko uutta raskautta koskaan. Ap.

Vierailija

Eikös ne vauvanrääpäleet olleet vain solumössöä abortti-intoilijoiden mielestä? Jos ei rääkäise omilla keuhkoillaan, ei ole ihminen vielä eli ei surtavaa.

Vierailija

Karmeita tyyppejä! "On sitä kuoltu ennenkin, mitä sitä valittamaan, ei muuta ku töihin vaan". Ap:lle sympatiaa, miehesi on törppö. Jos ei pysty tukemaan toista kun on vaikeeta niin mitä parisuhteella sitten on virkaa?

Vierailija

Kyllä minäkin kerran mieleni pahoitin kun vaimo kehotti keskeytyneen yhdynnän jälkeen menemään vain töihin. Vitutti.

Vierailija

Mun mies toimisi vastaavassa tilanteessa todennäköisesti samoin. Hänen mielestään sairastuneet ja onnettomat pitää jättää rauhaan, koska itsekin hän haluaa aina vetäytyä omiin oloihinsa kun on kipeä tai suree. Hän luulee tarjoavansa parasta mitä pystyy. On mennyt 20 vuotta opettaessa hänelle, että en ajattele samoin. Pikku hiljaa alkaa mennä perille.

Vierailija

No ei pahalla, mutta jos itkee hysteerisesti, ei kykene töihin ja sanoo että on niin paha olla ettei pysty olemaan, niin silloin on parempi olla hankkimatta lapsia ollenkaan. Epävakaalta kuulostaa. Kaikki tietävät ettei kaikki raskaudet pääty aina lapsen syntymään. Jos ottaa sen riskin että voi tulla raskaaksi, niin pitää ottaa huomioon että myös tämä ikävä tapahtuma voi käydä.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Kyllä minäkin kerran mieleni pahoitin kun vaimo kehotti keskeytyneen yhdynnän jälkeen menemään vain töihin. Vitutti.

Kiitos tästä;-DNyt ei jää harmittamaan että tuhlasin muutaman sekunnin elämästäni lukemalla tämän turhanpäiväsen ketjun.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat