Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Outo rintakipu, vaarallista?

Vierailija

Olin eilen juomassa ja tänään on aamusta asti tuntunut vasemmalla puolella rinnan yläpuolella lievää kipuilua ja särkyä. Ei oikein mitään muita oireita eikä toi kipu kovin paha edes ole, asteikolla 1-10 ehkä 2-3 mutta mietityttää silti että voiko olla jotain vakavaankin? Onko syytä huolestua? "Turhaan" en mihinkään päivystykseen kuitenkaan haluais mennä kun kiireinen lauantai ja matkaankin sellaiset 30-40km

Kommentit (9)

Vierailija

Miten jaksat miettiä tuollaisia?!sitten kannattaa huolestua jos kipu on niin kovaa että et meinaa pystyä olemaan!

Vierailija

Mitäpä jos kilautat päivystykseen ja kysyt sieltä. Täällä voidaan vain arvuutella että se joko voi olla vakavaa tai sitten ei.

Vierailija

Kokeile buranaa ja panadolia, jos vaikka menis ohi. Rinnassa voi olla vaikka mitä tuntemuksia ilman, että on mitään vakavaa.

Vierailija

Niin ja lisään vielä että aika turhaa soittaa mihinkään terveysneuvontaan tai päivystykseen. Pahimmassa tapauksessa siellä on joku, joka siirtää vastuuta neuvomalla menemään sinne päivystykseen, vaikka ei olisi syytä.

Vierailija

Mullakin on ollut viime aikoina rintakipua sydämen kohdalla. Lievää kyllä. Varsinkin ulos hengittäessä on tuntunut. En käytä alkoholia ja olen hoikka, joten ei varmaan mistään sydän-verisuonitaudista ole kyse. Ehkä johtuu valvomisesta ja stressisä...

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat