Pieraisin vahingossa miehen kuullen ja nyt hävettää!

Vierailija

Oli kauheen kuulonenkin vielä.. 2 vuotta ollaan seurusteltu mutten vieläkään kehtaa pieraista hänen kuullen :D

Kommentit (14)

Vierailija

Olet lapsellinen marakatti. Jos nukutte yhdessä, mies kuuntelee pierukonserttia öisin, koska jokainen ihminen piereskelee unissaan! :D

pedora-pierijätär

  Voi,voi..Nyt ei auta enää mikään-pelisi on nyt  lopullisesti menetetty ,eikä paluuta entiseen ole.Ei voi kuin valittaa, koeta kestää nyt kumminkin-kaikesta huolimatta.Tiedän että se on vaikeaa,sillä tuon pahempaahan ei voi enää kenellekään sattua. Sehän on siis...kammottavinta ja kouraisevinta mitä ajatella saattaa !Lähes mahdotontahan tuollaisesta kokemuksesta on kenenkään enää toipua ja palata normaaliin elämään.Pierusi poltti kaikki sillat takanasi.    Otan vielä kerran osaa ....thhrfffttfprröööthh!

Dingelidongeli

I feel the shame! 5 vuotta yhdessä ja en todellakaan piereskele miehen kuullen. Pienessä kaksiossa kuulee vessastakin äänet, ja sielläkin pörähdykset nolottaa hetken mutta ei enää vessasta tullessa. En tiedä miten kehtaisin olla jos miehen vieressä vaikka sohvalla pieraisisin vahingossa, onneksi ei ole käynyt kertaakaan niin. En tiedä miksi asia nolottaa, aikuista naista. Onneksi mieskään ei piereskele kuin vessassa. Tiedän että tämä herättää "no ou mai gaad, hanki oikeita ongelmia" -kommentteja, mutta ei kiinnosta :)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Oli kauheen kuulonenkin vielä.. 2 vuotta ollaan seurusteltu mutten vieläkään kehtaa pieraista hänen kuullen :D

MUTTA...teit sen jo...Voi kauheeta sun kanssas...!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat