Paljonko rahaa lasten joululahjoihin?

Vierailija

Olen vähävarainen yh ja kolme lasta. Olen säästänyt satasen jokaiselle ja pyrin pienet toiveet siis toteuttamaan. Ostan kuusen ja laitan joulupöydän toki.

Lapset ovat 5-, 7- ja 10-vuotiaat. Saavat isovanhemmilta myös jotain pientä.

Kommentit (9)

Vierailija

Sehän riippuu ihan siitä että mitä sillä rahalla ostat. Satanen riittää ihan hyvin tuon ikäisten toivelahjoihin. Eri asia jos pitäisi alkaa ostella jotain älypuhelimia ja tietokoneita, mut kyllähän tuolla rahalla aika paljon lahjoja saa.

Vierailija

Eli kolme satkua käytettävissä? 

Priorisoisin tätä vanhimmaista. Lahjoja tarpeen mukaan. Se viisivuotias on vähempään tyytyväinen ja iloitsee enemmän siitä, että on paljon paketteja kuin niiden sisällöstä. Ei tajua vertailla rahan arvoa. 

Kymmenvuotias jo osaa arvostaa sitä, että lahja on "iso" eli se on maksanut paljon. 

Vierailija

Meillä 13v saa n. 400 eurolla lahjoja meiltä, mutta tuossa on esim. uusi pelikonsoli..4v saa ehkä n. 80 eurolla lahjoja. Mutta tilanne on eri, en ole yh.  kyllä sinä ap 100 eurolla jo saat kivat lahjat ja tosiaan osta sitten toivelahjoja ja isommalle kalliimmalla. Pienillä on pienet toiveet.

Vierailija

Ei meillä ole mitään etukäteen määrättyä budjettia oman lapsen lahjoihin. Sukulaislasten lahjat on 40€/kpl ja omalle ostetaan tarpeen ja mielitekojen mukaan. 

Ap:n lahjabudjetti kuulostaa ihan hyvältä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat